TAKın sitesi erişime kapatıldı

Abone ol

Kürdistan Özgürlük Şahinleri’nin de (TAK) yayın yaptığı site erişime kapatıldı.

Terör örgütü PKK"nın internet üzerinden yayın yaptığı sitenin mahkeme kararıyla engellenmesinin ardından bir başka terör örgütü olan Kürdistan Özgürlük Şahinleri"nin de (TAK) yayın yaptığı site erişime kapatıldı.

Türkiye"de Akdeniz ve Ege Bölgesi"nde çıkan orman yangınları ile ilgili olarak sabotaj şüphesinden sonra PKK terör örgütüne bağlı Kürdistan Özgürlük Şahinleri (TAK) yangınların kendi doğal üyeleri tarafından gerçekleştirildiğini ileri sürmüştü. Terör örgütü PKK"nın da sürekli propagandasını yapan TAK"ın "www.teyrebaz.com" adresli internet sitesinin erişimi mahkeme kararıyla engellendi.

Günlük olarak yayın yapan site, yaptığı olumsuz propagandayla halkı yanlış yönlendiriyordu. Örgütün sitesi Türkiye"den erişime 27 Ağustos tarihinden itibaren kapatıldı. Terör örgütünün bu sayfasına ulaşılmak istendiğinde "Bu siteye erişim mahkeme kararı ile engellenmiştir." yazısı ile karşılaşılıyor. Mahkemenin güvenlik gerekçesiyle siteşi kapattığı belirtiliyor. 2003 yılından itibaren yayın yapan internet sitesi Kürtçe, İngilizce, Arapça, Almanca ve Türkçe 5 dilde yayın yapıyordu.

Haber: Emrullah Bayrak
Kaynak: www.zaman.com.tr

Günün Önemli Haberleri