Tacizcisini balkona kilitledi

Abone ol

Evinde tacize uğrayınca neye uğradığını şaşırdı. İlk şoku kolay atlattı. Tacizcisini balkona kilitleyip bebeğiyle sokağa fırladı.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi’nde oturan evli 26 yaşındaki S.T., evinde cinsel tacizine uğradığını öne sürdüğü eşinin arkadaşı 46 yaşındaki E.M.N.'nin üzerine kapıyı kilitleyip 8 aylık bebeğiyle birlikte dışarı çıkarak polisi aradı. Eve gelen polis tarafından gözaltına alınan E.M.N. tutuklandı.

Genç kadın eşinin arkadaşı olan E.M.N'yi içeri aldı. Daha sonra eşini arayan anne S. eşinin 1,5 saat sonra geleceğini öğrenince 46 yaşındaki E.M.N'yi misafir etmeye başladı. İşte ne olduysa o sırada oldu. E.M. S.T.'yi bir anda elle taciz etmeye başladı.

Kolay kolay pes etmeye niyetli olmayan S.T tacizyi balkona kadar sürükledi.

Arkadaşının eşinin balkona kilitleyen genç anne bir süre sonra E.M.D'nin tekrar içeri girdiğini görünce 8 aylık bebeğini alarak dışarı fırladı.

Çıkmadan önce evin kapısını kilitleyen S.T. polisleri çağırarak eşinin arkadaşı tarafından taciz edildiğini iddia etti.

Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından evin içinde yakalanan E.M.N., gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen E.M.N., Çorlu Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Günün Önemli Haberleri