Sylvester Stalloneye mail atın

Abone ol

Ermeni soykırımı iddialarıyla ilgili filmde rol almak istediğini söyleyen Stallone'ye e-mail gönderin. İşte adresi..

Ermenilerin soykırım iddialarını konu edinecek ''Musa Dağı'nda 40 gün'' filminde rol almak istediğini açıklayan ünlü ABD'li aktör Sylvester Stallone'yi bu fikrinden caydırmak ve gerçekleri anlatmak için elektronik postalar gönderilmeye başlandı.

Asılsız Soykırım İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMED) Başkanı Yrd. Doç. Savaş Eğilmez,
Stallone'yi bu fikrinden caydırmak için ' ' elektronik adresine tarihi gerçekleri anlatan İngilizce elektronik postalar göndermeye başladıklarını ifade etti.

Stallone'yi protesto etemk isteyenler için hazır İngilizce metin veriyoruz. İsteyen bu mesajı Stallone'nin adresine gönderebilir.

"Mr. Sylvester Stallone.
We, Turkish people became very sad about your participation in this movie.
There is not any statement about genocide of Armenians even in Wilson reports after the 1. World War. These statements of genocide are only using by Armenian lobby for their own benefit.
Please don't close your eyes to the true History and dont be an instrument of Armenian lobbies. We, Turkish people call you to think again and again about participating in this movie in spite of real facts."

(Sayın Sylvester Stallone
Bu filmde rol alacağınızı söylemeniz biz Türkler'i çok derinden üzdü.. Ülkenizin 1. Dünya Savaşı sonrası yayınlanan Wilson raporlarında bile Ermeni soykırımı ifadesi geçmemiştir. Tarihi gerçekler Ermeni lobileri tarafından kendi çıkarları uğruna kullanılmaktadır.
Lüften doğru tarihe gözünüzü kapatmayın ve Ermeni lobisine alet olmayın. Sizi bu filmde rol alma kararınızı bir kez daha düşünmeye çağırıyoruz. )

Günün Önemli Haberleri