Suzuki Vitara geliyor

Abone ol

Suzuki, yeni Grand Vitara ile 4x4 pazarındaki rekabette liderlik koltuğuna gözünü dikti...

Japon üretici Suzuki, yeni “Grand Vitara” modeli ile SUV segmentine yeni ve farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Türkiye pazarında gözünü yükseklere diken Suzuki, yeni Grand Vitara ile 4x4 pazarındaki rekabette kendine avantaj sağlayarak liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyor.

Yeni Grand Vitara’nın çok iddialı bir otomobil olduğunu ve 4x4 pazarına yeni bir hareketlilik getireceğini belirten Suzuki Otomobil Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Murahhas Azası Ali Savcı, yeni Grand Vitara’nın, Avrupa’dan önce Türkiye’de yollara çıkmasının Türkiye’ye duyulan güvenin bir göstergesi olduğunu söyledi.

Yeni Grand Vitara’nin üstün özellikleri sayesinde pazardaki hedefinin liderlik olduğunu kaydeden Savcı, 'Yeni Grand Vitara’yı gören ve içine giren herkes onun farklı ve özel bir otomobil olduğunu anlayacaktır. Tüm beklentilere karşılık verecek düzeyde olan Yeni Grand Vitara ile pazardaki konumumuzu güçlendireceğimizden hiç kuşkumuz yok' dedi.

Yeni Grand Vitara'nın eskiye oranla boyutları geliştirildi. Kendi sınıfında yerden en yüksek 4x4'lerden biri olan Yeni Vitara, 57 bin YTL’den başlayan rekabetçi bir fiyatla pazara sunulacak. Yıl sonu satış rakamı 750 adet belirtilen Vitara'nın bir yıl içinde ise 2 bin 500 adetlik satış rakamına ulaşması bekleniyor.

Yeni Grand Vitara, 6 havayastığı, ECU immobilizer, yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon, ABS, EBD ve fren desteği, direksiyondan kumandalı 6’lı radyo-CD çalar, cruise kontrol, ön sis farları ve otomatik klima gibi donanım özelliklerini standart olarak sunuyor. Üst modellerde ise anahtarsız çalıştırma, sunroof, deri döşeme, xenon far ve far yıkama, otomatik far yükseklik ayarı ve maun kaplama ön konsol mevcut. Zengin donanım özelliklerini güçlü ses yalıtımı, her koşulda üstün yol tutuş özellikleri ve güçlü motoruyla performanstan ve konfordan ödün vermeden üstün sürüş özellikleri sunan Yeni Grand Vitara, kullanıcılarına birçok ayrıcılığı bir arada sunuyor.

Günün Önemli Haberleri