STV dizisi Kollama'dan ilginç final

Abone ol

STV'nin çok konuşulan dizisi 'Kollama' mutlu sonla biterken ilginç mesajlar vermeyi de ihmal etmedi

İNTERNETHABER.COM- Ergenekon örgütünü anlatan Samanyolu (STV) televizonunun en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kollama, dün akşam final bölümüyle ekranlara veda etti.

Uzun soluklu dizi Erkendondu'ya karşı amansız bir mücadele veren polis ve savcıların zaferiyle sona erdi.

2008 yılında başlayan ve Ergenekon davasında yaşanan gelişmelerin uyarlandığı dizi çok konuşulmuştu. Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ün görevden alınmasından 4-5 bölüm öncesinde dizideki savcının görevden alınması kafaları karıştırmıştı.

TÖVBE EDİP SİLAHI DENİZE ATTI

'Erkenkondu' örgütünün çökertildiği son bölümde dizinin hırçın ve gözü kara polisi Yiğit, silahını denize atarak tövbe etti. "Çok can yaktık, çok da kan döktük" diyen Yiğit, "Yarabbi bu ülkeye öyle bir huzur nasip et ki ben bir daha elime almamayım. Asla bir daha elime silah almayayım" dedikten sonra tabancasını denize fırlattı.

YENİ GÖZALTILAR OLABİLİR

Örgüte karşı mücadele veren polislerle Ergenekon savcısının buluştuğu kutlama partisi sahnesi de ilginçti. O sırada televizyondan gözaltı görüntüleri eşliğinde muhabirin "Erkenkondu davasının son dalgası müthiş gelişmelerle başladı. Hemen her gün her meslek grubundan onlarca insan gözaltına alınıyor. Gözaltı sayısının bir kaç bini bulabileceği söyleniyor" sesi verildi. 

BİZİM ÇOCUKLAR KAZANDI

Bu haberin ardından Mazhar Bey "bitti yani" dedi. Ardından Necip komiserin "Çok şükür bitti. Başbakan'ımızın da dediği gibi bu sefer bizim çocuklar kazandı" demesi dikkat çekti.

Günün Önemli Haberleri