Stuttgarta Meira piyangosu

Abone ol

Portekizli stoper Meira için başta Galatasary olmak üzere kulüpler sıraya girdi. Stuttgart iyi bir gelir bekliyor.

Alman spor dergisi Kicker, Alman Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından VfB Stuttgart'ın, Galatasaray'ın da istediği Portekizli oyuncu Fernando Meira'nın transferinden 6 ile 8 milyon Avro arasında bir gelir sağlamayı ümit ettiğini yazdı.

Derginin haberinde, Stuttgart'ın menajeri Horst Held'in, Meira'ya gelecek teklifleri beklediği ve kulübün bu transferden 6 ile 8 milyon Avro transfer ücreti beklediği belirtildi.

Meira için bu kadar paranın ödenmesinin zor göründüğü ifade edilen haberde, Galatasaray'ın Meira'ya büyük ilgi gösterdiği, ancak bunu henüz VfB Stuttgart'a bildirmediği, Meira için 3 milyon Avro ödemeye hazır olduğu kaydedildi.

Galatasaray ve Yunan Panathinaikos takımının yanı sıra İngiliz Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur'un da Meira'yi istediği ifade edildi.

Stuttgart ile 2010 yılana kadar bir sözleşmesi bulunan Meira'nın hazırılık kampından ayrılmasına izin veren Heldt ise teklifleri bekleyeceklerini belirtti.

VfB Stuttgart'ın da Meira'nın yerine FC Chelsea'de oynayan Hollandalı Khalid Boulahrouz ile ilgilendiği ve bu konuda girişimde bulunduğu kaydedildi.

Günün Önemli Haberleri