Sportif Bakan Cumhuriyet için daldı

Abone ol

Kürşat Tüzmen, 3 amatör dalgıçla birlikte Mersin'in Silifke İlçesi'nde denize girerek Türk bayrağı açtı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kürşat Tüzmen, 3 amatör dalgıçla birlikte Mersin'in Silifke İlçesi'nde denize girerek Türk bayrağı açtı. Tüzmen, "Mersin önümüzdeki dönemde Türkiye'nin en önemli turizm merkezi haline gelecek" dedi.

Mersin'de 29 Ekim kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinliklere katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Kürşat Tüzmen, etkinliklerin ardından AK Parti İl Başkanı Fatih Kısa ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Mersin'in Silifke İlçesi'ne bağlı Atakent Beldesi'ne geldi. Tüzmen burada dalgıç elbiselerini giyerek 3 amatör dalgıçla birlikte denize girdi.

Denizin altında Türk bayrağı açan Tüzmen gazetecilerin "Dalmak siyasetten zor mu?" sorusuna "Denizin altı oldukça kolay, denizin üstünde kalmak zor. Denizin altı güvenli, ancak denizin üstü o kadar güvenli değil. Bana sorarsanız siyaset dalmaktan daha zor" dedi.

Gazetecilerin daha sonra açılımla ilgili sorularına kaçamak yanıt veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tüzmen, "Biz devamlı açılım içindeyiz. Deniz açılımımız ise hiç kapanmadı" şeklinde konuştu.

Günün Önemli Haberleri