Sporcu kimliği ile öğrencilerle buluşacak

Abone ol

Başarılı iş yaşamının yanı sıra, sporcu kimliğiyle de öne çıkan Sadettin Saran, 23 Kasım'da Kadir Has öğrencileriyle bir araya geliyor.

1984-1985 yıllarında Türk Yüzme Milli Takımı kaptanlığı yapan iş adamı Sadettin Saran, 23 Kasım 2011, Çarşamba günü Kadir Has Cibali Kampüsü'nde "Spor, disiplin ve başarı" konulu söyleşide öğrencilerle buluşacak.

Başarılı iş yaşamının yanı sıra, sporcu kimliğiyle de öne çıkan Sadettin Saran, 23 Kasım'da Kadir Has öğrencileriyle bir araya geliyor. "Spor, disiplin ve başarı" konuşu söyleşide, gençlerin özgüven kazanmaları, yaşam motivasyonlarını sporla artırmaları ve sporun iş yaşamında sağladığı fayda konularına da değinilecek.

Türkiye'de açtığı spor okulları ve sporculara sağladığı burs imkanları ile gençliğin gelişimine katkı sağlayan Saran Holding başkanı Sadettin Saran'ın spor bursuyla üniversite yaşamına A.B.D'de devam ettiği de biliniyor.

Öğrencilerine 18 dalda spor yapma imkanı sunan ve katıldığı yarışlarda şampiyonluklar kazanan Kadir Has Üniversitesi'nde, Cibali Kampüsü'nde yapılacak söyleşi saat 12.30'da başlayacak.

Günün Önemli Haberleri