Şorayın doktoru ağzından kaçırdı

Abone ol

Yeşilçam'ın sultanı Türkan Şoray yakayı ele verdi. Sanatçının doktoru Şoray'ın gizlediği gerçeği ağzından kaçırdı.

“Aşk-ı Memnu”nun Bihter’i Beren Saat, önceki gece sevgilisi Bülent İnal’ın organize ettiği bir partiyle 25’inci yaşını kutladı.

Doğum günü partisine katılanlar arasında “Hatırla Sevgili”deki rol arkadaşı Cansel Elçin de vardı. Elçin, partiye aynı dizinin son bölümlerinde kızını canlandıran Ezgi Asaroğlu ile geldi.


Deniz Akkaya neden depresyonda? Haberin devamında

[PAGE]

Akkaya eve kapandı


Bir süredir birlikte olduğu Efe Önbilgin'den ayrılan Deniz Akkaya eve kapandı.

Ünlü manken Deniz Akkaya aşk acısı çekiyor. İddialara göre bir süredir birlikte olduğu Efe Önbilgin'in yeni sevgilisi Fatoş Seğmen'le yurtdışına tatile gittiğini öğrenen Akkaya depresyona girdi.

Kendini eve kapatan ünlü mankenin kimseyle görüşmek istemediği söyleniyor.

[PAGE]

Pınar Altuğ'un bebeği hangi şarkıcıyı dinlemeyi seviyor? Haberin devamında..

[PAGE]

Bebek Deniz Seki dinliyor

Pınar Altuğ bebeğini anlattı: Deniz Seki dinlemeyi ve babasının kucağında uyumayı seviyor..

Geçen ay anne olan Pınar Altuğ, doğumdan sonra ilk kez gazetecilerin karşısına çıktı. Uluslararası Anne, Bebek, Çocuk Ürünleri Fuarı'na katılan Altuğ "Şimdiye kadar en fazla 4 saat deliksiz uyudum. Şimdilik idare ediyorum" dedi. "Su" adını verdikleri bebeğin eşi Yağmur Atacan'ın kucağında daha rahat uyuduğunu söyleyen Altuğ "Kadınların göğsü olduğu için bebekler pek rahat edemiyor. Erkek bebeği kucağına aldığı zaman, kalp ritimlerini duyuyor, kalp atışlarını hissettiği için daha rahat uyuyor. Bu konuda Yağmur'dan yardım alıyorum" diye konuştu.

YAĞMUR ALTINI DEĞİŞTİRİYOR
Bebeğinin uyuması için Türk Sanat Müziği dinlettiğini belirten Altuğ "Su, tüm müziklere aşina. En çok da Deniz Seki'yi seviyor. Onun hangi şarkısı çalarsa o an mutlu oluyor sanki" dedi. Eşinden çok destek aldığını söyleyen Altuğ, Yağmur Atacan'ın hastaneden geldiği ikinci gün bebeğin altını değiştirdiğini söyledi.

KADİR İNANIR KİME MEYDAN OKUDU? HABERİN DEVAMINDA ...

[PAGE]



RECEP İVEDİK 2'YE ÇATTI

TRT'de ekrana gelen "İpsiz Recep" dizisinde rol alan Kadir İnanır, çekimler sırasında son günlerin en çok konuşulan filmi "Recep İvedik 2"ye meydan okudu.

Usta oyuncu, Recep İvedik'le ilgili şunları söyledi: "Bugüne kadar en çok iş yapan Türk filminin Recep İvedik olduğu söyleniyor. Bu görüşe katılmıyorum. Selvi Boylum Al Yazmalım Türk sinemasının en iyisi."

Güzide Duran Miami'ye niye gitmişti? Haberin devamında

[PAGE]


Güzide Duran anne oldu

Manken Güzide Duran önceki gün Miami'de bir kız çocuğu dünyaya getirdi.
Manken Güzide Duran şu sıralar hayatının en mutlu günlerini yaşıyor.

Hamileliğinin son aylarında ABD'ye giden Duran önceki gün Miami'de bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Eşi Adnan Aksoy ile ebeveyn olmanın mutluluğunu yaşayan güzel manken bir süre daha Miami'de kalacak.


Türkan Şoray'ın yalanı ortaya çıktı. Haberin devamında

[PAGE]

Türkan Şoray estetik yaptırmış


Türkan Şoray yüzüne estetik müdahale yaptırmadığını söylemişti. Ancak Şoray’ın doktoru estetik cerrah Fikret Çelik, sanatçının göz çevresindeki kırışıklığa müdahale ettiğini ağzından kaçırdı.

“Orada Neler Oluyor” programında konuşan Fikret Çelik “O efsane gözlerin çevresine ufak bir dokunduk. Ama bu bir ameliyat değildi” diye konuştu.

Deniz Seki'e ailesi neden kızgın? Haberin devamında

[PAGE]

Aile büyükleri Seki'ye kızgın

Deniz Seki'nin 'uyuşturucu temin etmekten' hapse girmesi Seki Ailesi'ni ayağa kaldırdı. Bazı aile büyükleri popçuyla görüşmeme kararı aldı

Ünlü popçunun yakın bir akrabası, 'Deniz'e aile içinde büyük tepki var. Onunla aynı soyadı taşıyan avukat amcaları ve işadamı olan yakın akrabaları adının böyle bir olayla anılmasına büyük tepki gösterdi. Aile arasında büyük kavga ve huzursuzluk çıktı. 'Nasıl olur da bizim ismimizi lekeler' diyen bazı akrabalar Deniz ile bir daha görüşmeme kararı aldı' dedi.

Romanlar boşanmaz kızım
Ailenin, Hüsnü Şenlendirici'yle yaşadığı ilişki nedeniyle Seki'ye zaten kızgın olduğunu söyleyen yakını, 'Dayıları ve amcaları Deniz'e defalarca 'Bak kızım hata yapıyorsun. Evli bir adamın yuvasını yıktın. Başkalarının mutsuzluğu üzerine mutluluk inşa edemezsin. Hem Romanlar'da boşanma yoktur' dediler. Deniz buna rağmen burnunun dikine gitti. Şimdi tüm aile büyükleriyle arası açık' diye konuştu. (Erçin Dağ Eysen/Akşam) 

[PAGE]

Torunu dedesi Gazanfer Özcan'dan neyi kaptı? Haberin devamında

[PAGE]

İş disiplinini dedesinden öğrendi

Geçtiğimiz günlerde dedesi Gazanfer Özcan'ı kaybeden Tarık Ündüz, sete ilaçla geldi.

Ayakta durmakta zorluk çeken ve elleri titreyen Ündüz'ün röportaj anında gözlerinin dolması dikkatlerden kaçmadı.

Ündüz " Salih ve Yıldırım ağabeylerimle çalışabilmek benim için büyük bir şans. Tiyatroya da devam etmeyi düşünüyorum. Dedemden öğrendiğim en güzel şey 'İş disiplini!' dedi.

Hadise neden serumla sahneye çıktı? Haberin devamında

[PAGE]

Hadise'yi tutana aşk olsun

Hadise dur durak bilmiyor. Düm tek tek parçası ile şöhretin tadını çıkaran sanatçı Avrupa turunda.

Hadise'yi olumsuz koşullar bile durdumamıyor.

Hastalık nedeniyle Münih konserine serum takıldıktan sonra çıkabildi.

Almanya'da ikinci konserini Oberhausen kentinde vermekten mutlu olduğunu ifade eden Hadise, ''Almanya'daki ilk konserim  Münih'teydi. Orada çok hastaydım. Serum takıldıktan sonra konser verebildim. Sahnede çok terledim. Ama iyi ki de çıkmışım. Konsere gelenler hasta hasta sahneye çıkmama saygı duydular. Tepkiler çok güzeldi. Bugün iyiyim, kendime döndüm. Bugün hazırım ve sahnede daha da bir Hadise çıkabilir'' diye konuştu.


Arapları ekran başına çivileyen dizi, haberin devamında

[PAGE]

Araplar Kurtlar Vadisi'ni sevdi


Merkezi Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan “Abu Dabi” televizyonunda yayınlanmaya başlayan “Kurtlar Vadisi” dizisi, izlenme rekorları kırıyor.

Dizi prime time kuşağında oynadıktan sonra gece saatlerinde tekrarı veriliyor. Böylece Arap kanallarında Türk yapımı dizi sayısı 10'a yükseldi.

Hülya Koçyiğit'in mutlu günü haberin devamında

[PAGE]

Torunu nişanlandı

Hülya Koçyiğit'in torunu Neslişah Alkoçlar nişanlandı.
Bir süredir mutlu bir birliktelik yaşayan Uludağ ve Bodrum'daki Alkoçlar Otel'in sahibi Gülşah-Ender Alkoçlar çiftinin büyük kızları Neslişah Alkoçlar ile Conrad Otel ve Turkas Petrol'ün sahibi Belkıs-Erdal Aksoy çiftinin oğulları Batu Aksoy, önceki gece Çırağan Sarayı'nda nişan yüzüklerini taktılar.

Kazık yiyerek şöhreti yakalayan manken kim? Haberin devamında

[PAGE]


Seda Ertan artık kazık atanları önceden görebiliyormuş!

10 yıldır podyum dünyasının içinde olan ünlü manken Seda Ertan, başarısının sırrını anlatırken, “Hayatıma girmiş yanlış insanlar beni bulunduğum noktaya getirdi. Artık bana kazık atabilecekleri çok önceden görebiliyorum. Daha güçlüyüm. Hayat bana kendime güvenmeyi öğretti” dedi.

Günün Önemli Haberleri