Sony VAIO Türkiye platformu

Abone ol

Sony VAIO kullanıcılarına hizmet vermek amacıyla tamamen bağımsız bir platform kuruldu.

Satışlardan elde edilen veriler, ülkemizde 100 binden fazla SONY VAIO dizüstü bilgisayar kullanıcısının bulunduğunu göstermekte ve her ay pazara ortalama 2000 adet yeni VAIO girdiği bilinmektedir. Türkiye"deki Sony VAIO kullanıcılarına hizmet vermek amacıyla kurulan ve tamamen bağımsız olarak çalışan Sony VAIO Türkiye Platformu, kısa zamanda 1000 kişiyi aşan üye sayısına ulaştı. 90 gün önce yayına başlayan www.sonyvaioturkiye.com ve www.clubvaioturkiye.com ile ilgili aşağıda verilen rakamlar da platformun önemini ortaya koymaktadır.

90. gününde sayılarla www.sonyvaioturkiye.com :

• Günlük tekil ziyaretçi 750 - 1000 kişi
• Üye sayısı 1000 kişiden fazla ve hergün artmakta (ortalama her gün 15 yeni üye katılımı)
• Günlük hit 25.000
• Dünya genelinde 53 ülkeden ziyaretçi
• Forumda yayınlanan yazı sayısı 2.650
• 90 günlük tekil ziyaretçi sayısı 35.000
• Ziyaretçinin sitede kalış süresi ortalama 45 dakika


SONY VAIO TÜRKİYE PLATFORMU nasıl ve neden kuruldu?
Dizüstü ürünler ve VAIO konusunda deneyimli özel bir girişimin gayretiyle kurulan www.sonyvaioturkiye.com, tamamen bağımsız çalışan bir platform olup, Türkiye"den ve yurt dışından ürün alan VAIO kullanıcılarına teknik destek vermekte, karşılaştıkları sorunlara çok kısa bir zaman diliminde çözüm bulmakta, ayrıca içeriğinde bir arkadaşlık sitesi ile forumun bulunduğu ve çeşitli sosyal etkinliklerin yapılacağı www.clubvaioturkiye.com ile de kullanıcıları bir çatı altında toplamayı amaçlamaktadır.
Platform, destek@sonyvaioturkiye.com msn adresinden on-line olarak verdiği 7x24 teknik destek hizmeti ile de Türkiye"de bir ilki başlatmanın sorumluluk ve heyecanını yaşamaktadır.

Büyük ilgi gören SONY VAIO TÜRKİYE PLATFORMU"nun kurucusu Ercüment BÜYÜKŞENER, 13 Haziran 2006 Salı günü Park Orman havuz başındaki BÜYÜK ÇADIRDA yapılan bir kokteyl ile yoğun ilgi gösteren bilişim ve teknoloji basınına SONY VAIO TÜRKİYE PLATFORMU"nun kısa zamanda yakaladığı başarıyı anlattı.

Günün Önemli Haberleri