Son nefeste katili söyledi

Abone ol

Samsun'da bıçaklanarak ağır yaralanan genç katilin ismini son anda söyledi.

Samsun'da 4 yerinden bıçaklanan 23 yaşındaki Özkan Altun, çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı genç, son nefesinde kendisini bıçaklayan kişinin 25 yaşındaki Kadir Okumak olduğunu söyledi.

Adalet Mahallesi"nde bugün saat 14.00 sıralarında bir berberin önünde bekleyen Özkan Altun, henüz belirlenemeyen bir nedenle yanına gelen bir kişiyle kavga etmeye başladı. Kavga sırasında Altun, aldığı 4 bıçak darbesiyle ağır yaralandı.

Kimliği belirsiz saldırgan olay yerinden kaçarken, göğsüne aldığı darbeyle aşırı kan kaybeden Özkan Altun vatandaşlar tarafından Samsun Devlet Hastanesi"ne kaldırıldı. Doktorlar kalbinden yaralandığı belirlenen Altun'u kurtarmak için müdahalede bulunurken polis de saldırganın kimliğini öğrenmek için çaba sarfetti. Polisin sorularına güçlükle cevap veren Altun, kendisini bıçaklayan kişinin Kadir Okumak olduğunu söyledi. Özkan Altun, katilinin adını verdikten sonra yapılan müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Yapılan araştırmada Altun'un adını verdiği katil zanlısı Kadir O."nun 25 yaşlarında ve yaralama suçundan sabıkası olduğu belirlendi. Olaydan sonra kayıplara karışan Kadir Okumak'ın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Günün Önemli Haberleri