Son dakika golü savaşı

Abone ol

Mersin'de, amatör futbol maçında, son dakika golü ile play-off'u kaçıran takım kavga çıkardı.

Mersin'de, amatör futbol maçında, son dakika golü ile play-off'a kalma şansını yitiren oyuncularla, rakip takım oyuncuları arasında çıkan arbedede bazı oyuncular darp edilirken, birinin kolu kırıldı.

Mersin 2. Amatör Küme'de mücadele eden Osmaniyespor ile Adanalıoğlu Belediyespor, Ahmat Ayas Sahası'nda Can Colmaz, Süleyman Arslan ve Ali Şaraplı üçlüsünün yönettiği maçta karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın son dakikaları oynanırken, Adanalıoğlu Belediyespor 1-0 geriye düştü. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Adanalıoğlu Belediyespor aldığı yenilgiyle play-off şansını yitirdi.

Bu sırada, bazı taraftarlarla oyuncular, rakip futbolculara saldırdı. Çıkan arbedede Osmaniyesporlu oyuncuların bazıları darp edilirken, kaptan İhsan Kılınç kolu kırıldı. Kılınç, olay yerine çağrılan ''112 Acil Servis'' ekiplerince tedavisi yapılmak üzere Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu arada, bir sonraki Mersin Gücü ile yapılacak maç için saha kenarında bekleyen Türk Ocağı Sporlu oyuncular da alınan bu sonuçla çıktıkları play-off sevinicini yaşamak istediler. Bunun üzerine, yenilen takımın taraftarları ile bazı oyuncular, bu kez tepkilerini Türk Ocağı sporcularına yönlendirdiler.

Olay yerine çağrılan çevik kuvvet ekiplerinin güvenlik önlemlerini artırmasının ardından, Mersin Gücü ile Türk Ocağı Spor maçı başladı.

Günün Önemli Haberleri