Şişli Belediyesi'nden ustalara saygı gecesi

Abone ol

Türkiye Spor Yazarları Derneği İstanbul Şubesi ile Şişli Belediyesi sporda duayen olmuş gazetecileri bir araya getiriyor.

‘Ustalara saygı’ sloganıyla yapılan çalışmanın ön görüşmesi Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile TSYD İstanbul Şubesi Başkanı Naci Arkan, Yönetim Kurulu üyeleri ve Türk basınının önemli isimlerinin bir araya gelmesiyle gerçekleşti.

TSYD İstanbul Şube Başkanı Naci Arkan, Şişli Belediye Başkanı Sarıgül’e konuyla ilgili bilgi verirken, “Türk spor basınına yıllarca hizmet vermiş, birçok spor yazarı ve muhabirini yetiştirmiş, spor gazeteciliğinin en meşakkatli döneminde bu mesleğin kahrını çekmiş 50 ustaya saygı gecesi düzenleyeceğiz’’ dedi.

Düzenlenecek gecede ustaların her birine birer plaket ve değişik hediyeler vermeyi de planladıklarını belirten Naci Arkan’ın açıklamaları Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’den ise tam destek geldi. Sarıgül, aralarında Necmi Tanyolaç, Necati Bilgiç, Kahraman Bapçum, Akın Göksu, Atilla Gökçe, Cem Atabeyoğlu, Erdoğan Arıpınar, Hıncal Uluç, Kemal Belgin, Şansal Büyüka, Togay Bayatlı gibi çok önemli isimlerin olduğu duayenlerin hatırlanması, onore edilmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Şişli Belediye Başkanı Sarıgül ve TSYD İstanbul Şube Başkanı Naci Arkan ve şube yöneticileri ile aralarında Düşvar İyiiş, Cemal Alkan, Salih Sezer, Eyüp Karadayı’nın ve Şişli Belediyesi Spor Danışmanı Aran Kuran’ın da bulunduğu heyet basına bir poz vererek toplantıyı bitirdiler.

Günün Önemli Haberleri