Sıra Mehmet Ağara mı geldi?

Abone ol

İbrahim Şahin onun emrinde çalışıyordu. Şimdi sıra Ağar'da deniliyor. Peki Ağar bunu bekliyor mu? İlk kez konuştu;

ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER-ÖZEL

ANKARA- Ergenekon soruşturması ve son dalgada İbrahim Şahin'in gözaltına alınmasına ilişkin herkes bir çok yorum yaptı. Ancak kulislerde sözleri en çok merak edilen kişi, Şahin'in 'amiri' konumundaki Mehmet Ağar'dı.

Kulislerde 'Sıra Ağar ve Çiller'de" yorumları yapılıyordu. Ve son günlerde Ağar'a ulaşmak ve görüşlerine başvurmak isteyen çok sayıda basın mensubu vardı.

Ancak Ağar yalnızca İNTERNETHABER'e konuştu ve 'Devletin adli ve idari makamlarına konuşurum" dedi. İşte Ağar'ın çarpıcı açıklamaları:

BEN O DEFTERLERİ KAPATTIM

"Ben bu konularla ilgili konuşmuyorum. çünkü, ben o defterleri çoktan kapattım. 10 yıldır bu defterleri açmıyorum. Yani 2007 yılının 23 Temmuz günü kapattım o defterleri ve bir daha da açmadım. İbrahim Şahin ile o tarihten itibaren irtibatım yok, görüşmedim" dedi.  

DEVLETE KONUŞURUM

"Ben artık normal bir vatandaşım. Devletin adli ve idari makamları dışında hiç bir yerde bir şey söylemem. Bizim hakkımızda söylenen yazılan iddialara da yanıt vermem. Zaten bunların yalan ve hayal ürünü olduğu ortaya çıktı."

KÖŞEME ÇEKİLDİM

"İbrahim Şahin ile ilgili, benim onun üstü olduğum ile ilgili söylenenlere ne denir ki? O yıllar önce olmuş bitmiş bir dönem. Biz artık o defterleri kapattık. O dönem geride kaldı. Bizim bir ilişkimiz varmış gibi davranılması yanlış.

HAYAL ÜRÜNÜ

"Biz artık sade bir vatandaş olarak köşemize çekildik. Bu konular 10 yıl öncesinin konuları. Benim ilgim bağım varmış gibi davranılması konuşulmasının yalan ve hayal ürünü olduğu zaten ortaya çıktı."

KİM NE DERSE DESİN

"Dediğim gibi; Geçmiş dönemde biz devletimiz ve milletimiz için elimizden geleni yaptık. 10 yıl önce de o defterleri kapattık. Bunun dışında bir şey söylememi de beklemesin kimse. Kim ne konuşursa konuşsun..."

Günün Önemli Haberleri