Sınıfındaki tüm kızlara taciz

Abone ol

9 yaşındaki çocuklar önce korkmuş, ama sonra herkes birbirine açılınca olayın vehameti ortaya çıkmış...

Antalya'daki bir ilköğretim okulunda sınıfındakı tüm kız öğrencileri taciz ettiği iddia edilen öğretmen açığa alındı, ardından da tutuklandı. Konuyu incelemek üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından müfettiş görevlendirildi.

Varsak'ta adı açıklanmayan bir ilköğretim okulunda görev yapan 4'üncü sınıf öğretmeni M.G.'nin sınıfındaki kız öğrencileri taciz ettiği yönünde velilerin şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, konuyu araştırmak üzere müfettiş görevlendirdi. Açığa alınan öğretmen M.G., bugün tutuklanarak cezaevine konuldu.

14 KIZ ÇOCUĞUNUN HEPSİNİ DE TACİZ ETMİŞ

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, müfettişlerin okuldaki incelemelerini sürdürdüğünü, olaya ilişkin kesin raporun henüz çıkmadığını söyledi.

Tacize uğradığını iddia eden kız öğrencilerin avukatı Zeynep Zekiye Altıparmak ise, 8 Ocak'ta Ceza Muhakemesi Kanunu çerçevesinde Antalya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi tarafından 9 yaşındaki 3 öğrencinin ifadesinin alınma sürecinde göreve çağrıldığını kaydetti. Kız öğrencilerin sınıf öğretmenleri tarafından taciz edildiklerini iddia ettiklerini anlatan Altıparmak, “Şikayetçi olan sadece 3 öğrenci var ama sınıftaki 14 kız öğrencinin tamamının taciz edildiğini söylüyorlar” dedi.

UYGUNSUZ YERLERİNİ ELLEMİŞ

Öğrencilerin, öğretmenin soru sormak istedikleri zaman kendilerini yanına çağırdığını, kucağına aldığını, öptüğünü ve uygunsuz yerlerine eliyle dokunduğunu iddia ettiklerini belirten Altıparmak, “Öğretmen bunu sürekli yapıyormuş. Öğretmen kızar diye bir süre kimseye söyleyememişler ama kendi aralarında bu konuyu konuşmuşlar ve bunun üzerine ailelerine söylemeye karar vermişler” dedi.

Günün Önemli Haberleri