Sığ denize balıklama atladı

Abone ol

Kuşadası'nda, sığ denize balıklama atlayan 16 yaşındaki Bahadır Uğur'un boynu kırıldı.

Ağır yaralı halde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderilen Bahadır Uğur ameliyata alındı. Geçen hafta arkadaşlarıyla denize girmek için belediye tarafından yaptırılan güneşleme teraslarını tercih eden Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencisi Bahadır Uğur, derinliği 1 metre olan denize balıklama atladı. Suyun derinliğinin o kadar az olduğunu tahmin edemeyen Bahadır Uğur, kum zemine çakıldı.

Bir anda denizde hareketsiz kalan gencin arkadaşları, Uğur'un önce şaka yaptığını sandı. Sonradan olayın ciddiyetini anlayan arkadaşlarınca denizden çıkarılan Uğur, çağrılan 112 Acil Servis ambulansıyla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olaydan haberi olan baba Ali Rıza Uğur hastanede sedyede oğlunu görünce yıkıldı. Oğlunun çok iyi bir yüzücü olduğunu söyleyen Ali Rıza Uğur, boyunduruk takılmamasına tepki göstererek görevlileri uyardı.

Yapılan ilk inceleme ve röntgen çekimlerinde Bahadır Uğur'un boynunun kırıldığı belirlendi. İzmir'e Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderilen Bahadır Uğur, burada ameliyata alındı. Yoğun bakımda olan ve sıvı gıdalarla beslenen Bahadır Uğur'un vücudunun yüzde 80'inin olumsuz etkilendiğini söyleyen doktorlar, ailesine bir dizi ameliyat ve tedaviden sonra kesin tahribatın söylenebileceğini bildirdi.

Günün Önemli Haberleri