Sibel ile Nazlı evlendi

Abone ol

Türkiye bu düğünü konuşuyor. Birbirine aşık olan iki kadın kına gecesi düzenleyip, sazlı sözlü düğün yaptı...

TEKİRDAĞ'da, birbirine aşık olan iki kadının kına gecesi düzenleyip, sazlı- sözlü yaptığı düğün konuşuluyor. Bar işletmecisi 35 yaşındaki Sibel Kıran ile barında bir yıldır şarkıcılık yapan 30 yaşındaki Nazlı Can, yasalar aynı cinsiyetten kişilerin resmi nikah kıymasına engel olduğu için, evliliklerini resmileştirmek için Hollanda'ya gideceklerini söyledi.
     
Kent merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Barbaros Beldesi'nin Haramidere Mahallesi’nde bar işletmeciliği yapan Sibel Kıran, barında bir yıldır şarkıcılık yapan ve eşinden şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanan iki çocuk annesi Nazlı Can’a aşık oldu. Bu aşka karşılık veren şarkıcı Nazlı Can ile Sibel Kıran arasındaki ilişki dillerde dolaşırken, onlar söylenenlere aldırmadan birlikte yaşamaya başladı.
     
Birlikteliklerini yasalar izin vermediği için nikah masasına taşıyamayan Sibel Kıran ile Nazlı Can, yakınlarının da iznini alarak düğün hazırlıklarına başladı. Hazırlıklar tamamlanırken, önce Aydoğdu Mahallesi’nde bulunan kız evinde kına gecesi yapıldı. Bir gün sonra da Barbaros Beldesi'nde sazlı- sözlü düğün başladı. Önüne ‘Evleniyoruz’ yazısı takılan gelin arabası Aydoğdu Mahallesi'nde gelinin kapısına geldi. Gelinlik giyen şarkıcı Nazlı Can ile damatlık giyen patronu Sibel Kıran, sazlı- sözlü düğünlerinde yakınlarıyla birlikte doyasıya eğlendi.
     
Kameraların kendilerini görüntülediğini farkedince tedirgin olan Sibel Kıran ile Nazlı Can, yakınlarından görüntü alınmasına engel olunmasını istedi. Düğüne şarkıcı Nazlı Can’ın daha önceki evliliğinden olan çocuklarından büyük olan gelmezken, 3 yaşındaki oğlu E. da gelin ve damadın yanında yer aldı.
     
Kendilerini tebrik edenlere, birbirlerini ölesiye sevdiklerini ve bundan sonra hiç ayrılmayacaklarını söyleyen Sibel Kıran ile Nazlı Can, Türkiye’de yasalar aynı cinsten iki kişinin evlenmesine izin vermediği için Hollanda’ya giderek burada nikah kıymayı planladıklarını söyledi.

Günün Önemli Haberleri