Sevindir bizleri Fenerbahçe

Abone ol

Taraftarların iki aylık Fenerbahçe hasreti son buluyor. İşte o an geldi çattı. Hem de Sevgililer Günü'nde...

Seyircisiz oynama ve saha kapatma cezaları nedeniyle son üç maçında Kadıköy'de seyircisinden uzak kalan Fenerbahçe, bugün UEFA Kupası 3. Tur ilk maçında AZ Alkmaar karşılaşmasıyla iki ay sonra "Sevgililer Günü"nde taraftarıyla buluşacak.

Kadıköy'de seyircisinin önünde son maçını 13 Aralık 2006 tarihinde UEFA Kupası (H) Grubu'nda Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımına karşı yapan ve aldığı 2-2'lik beraberlikle tur atlayan Fenerbahçe, bugünkü mücadelede de rövanş için avantajlı bir skor elde etmenin yanında, anlamlı günde taraftarını sevindirmek istiyor.

Eksikler çok
Fenerbahçe'de cezaları nedeniyle Kezman ve Semih bugün takımdaki yerini alamayacak, sakatlıkları düzelmeyen Önder ve Lugano da forma giyemeyecek.
Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı İspanyol hakem üçlüsü yönetecek. Hakem Eduardo Iturralde Gonzalez'in yardımcılıklarını Rafael Guerrero Alonso ve Roberto Diaz Perez Del Palomar yapacak. Karşılaşma Kanal D Televizyonu'ndan naklen yayınlanacak.

Maç öncesi Kıraç sürprizi
Fenerbahçe'nin bugün Hollanda'nın AZ Alkmaar takımı ile oynayacağı UEFA Kupası karşılaşması öncesi taraftarları güzel bir sürpriz bekliyor. Şarkıcı Kıraç, sarı-lacivertli kulübün 100. yılı için özel olarak hazırladığı ve camianın büyük beğenisini kazanan şarkısını, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda seyirciler ile birlikte söyleyecek. 18.30-19.15 saatleri arasında tribünleri coşturacak olan Kıraç, aynı zamanda Sevgililer Günü'nde de taraftarlara unutulmaz bir konser verecek.

F.BAHÇE
Volkan Ümit Deniz Edu Uğur Tümer Mehmet Appiah Alex Tuncay Deivid

ALKMAAR
Waterman Steinsson Jaliens Donk Jenner De Cler De Zeeuw Martens Koevermans Boukhari Dembele

Günün Önemli Haberleri