Seriç kırk yıllık Beşiktaşlı

Abone ol

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Seric, siyah-beyazlı takımın hem bir parçası, hem de taraftarı olduğunu söyledi.

Seric, siyah-beyazlı kulübün çocuklara yönelik aylık olarak çıkardığı ''Yavru Kartal'' dergisinin son sayısında yer alan röportajında, kendisinin artık Beşiktaş taraftarı olup olmadığı yönündeki soru üzerine, ''O formayı giymeye başladığınız andan itibaren hem takımın bir parçası, hem de taraftarı oluyorsunuz'' dedi.

Futbola meraklı olan ve maçları izleyen birinin Beşiktaş'ı ve taraftarını duymamasının imkansız olduğunu ifade eden Seric, ''Beşiktaş'ı hep duyuyordum ve biliyordum. Geldikten sonra gözlemleme şansım da oldu. Futbolcu arkadaşlarımla çok çabuk kaynaştık, hepsi çok iyi insanlar. Bu sezon tabii ki hedefimiz şampiyon olmak'' diye konuştu.

Beşiktaş'ın yaptığı teklifinin kendisini çok heyecanlandırdığını ve bu nedenle hemen kabul ettiğini vurgulayan yeni transfer, takımı için her şeyi yapan, kaybetmeyi sevmeyen bir yapısı olduğunu dile getirdi.

Tecrübeli oyuncu, Beşiktaş taraftarları konusunda ise ''Beşiktaşlıların, her zaman takımının arkasında olan, takımına bağlı, takımına güç veren taraftarlar olduğunu biliyorum. Onların karşısına çıkmak beni heyecanlandırıyor. Beşiktaşlı taraftarların 12 numaralı formayla fotoğraflarını gördüm. 12. adam olarak, yılın 12 ayı bizimle beraber olacaklarına ve destek vereceklerine inanıyorum'' diye konuştu.

Anthony Seric, ateşli futbol taraftarının kendisini motive ettiğini ve kendisinin taraftarın fanatik olmasını ve devamlı tezahürat yapmasını sevdiğini söyledi.

Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını kaydeden Hırvat oyuncu, ''Tabii ki bu iki sene sonunda nelerin olacağını hep birlikte göreceğiz ama ben kalmak isterim'' derken, kaç numaralı forma giyeceği konusundaki soruyu ise ''Forma numaraları konusunda bir takıntım yok. Şu anda da forma numaralarımız daha belli olmadı. Formayı giymek, numaradan daha önemli'' diye konuştu.

Seric, Türk Milli Futbol Takımı'nın 2008 Avrupa Şampiyonası'nda elde ettiği derece konusunda ise ''Çok iyi oynadılar. Belki de turnuvanın en iyi maçını yarı finalde Almanya'ya karşı oynadılar ama şansız bir şekilde kaybettiler'' dedi.

Hırvatistan Milli Takımı formasını 24 kez giydiğini hatırlatan siyah-beyazlı oyuncu, futboldaki en büyük başarısının ise Fransa'da gerçekleştirilen 1998 Dünya Kupası'nda elde ettikleri üçüncülük olduğunu sözlerine ekledi.

Günün Önemli Haberleri