Seri katil televizyon istedi

Abone ol

7 kişiyi öldürdükten sonra tutuklanan Mehmet Karahasan, can sıkıntısını televizyonla giderecek.

Şeker Bayramı'nda arkadaşı Yiğit Bekçe ile Bursa'da başlattığı seri cinayetleri, 7 kişiyi öldürdükten sonra Ankara’da yakalanınca sonlanan Mehmet Karahasan’ın, Yalova'da oturan ailesinden, tutuklu bulunduğu Sincan Cezaevi'nde can güvenliği nedeniyle yanlız kaldığı hücreye televizyon alınmasını istediği belirtildi.

Bursa, İzmit, Adapazarı, Mersin ve Ankara’da 7 kişiyi öldürdükten sonra arkadaşı Yiğit Bekçe ile birlikte yakalanan Mehmet Karahasan, tutuklu bulunduğu Sincan Kapalı Cezaevi’nde hakim önüne çıkacağı günü bekliyor. Önceki gün oğlunu ziyarete giden annesi Arziye Karahasan, oğlunun can güvenliği açısından Yiğit Bekçe ile ayrı ayrı tek kişilik hücrede kaldığını söyledi. Oğlunun hücrede canı sıkıldığı için annesinden televizyon istediğini belirten baba Osman Karahasan şunları söyledi:

“Annesi televizyon alınması için Mehmet’e 200 YTL verdi. Yanında getirdiği giysiler ise cezaevi idaresince kabul edilmedi. Her hafta perşembe günleri Mehmet evi arayıp 10 dakika telefon konuşması yapıyor. Konuşmasında sürekli olarak suçsuz olduğunu belirtiyor. Yiğit’in peşinden, işten çıktığı gün aldığı tazminatı gasp ettiği için gittiğini, cinayetlerin tümünü Yiğit’in işlediğini söyledi. Ben Mehmet’in ziyaretine de, mahkemesine de gitmeyi düşünmüyorum.”
Osman Karahasan, barodaki avukatların savunmayı kabul etmemesi nedeniyle, oğlunun kendi kendisini savunacağını da belirtti.

Günün Önemli Haberleri