Seri galibiyetler Aragonesi havaya soktu

Abone ol

Aragones üst üste iyi sonuçlar sonrası coştu. İspanyol teknik adam "ben demiştim" dedi.

Aragones, üst üste iyi sonuçlar sonrası coştu: "Mart ve Nisan aylarında daha iyi olacağımızı söylemiştim. Her maçı istediğimiz gibi bitiremedik. Ama makine değiliz." ..

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, FBTV'de yayınlanan "Aragones ile Teknik Analiz" programında takımın son durumu hakkında bilgiler verdi. Önümüzdeki günler adına umut aşılayan İspanyol teknik adam, yakaladıkları çıkış sürecini devam ettirebilmeleri için savunmada kenetlenmeleri, hücumda da birbirlerine sonuna kadar destek vermeleri gerektiğini ifade etti. Daha önce yaptığı açıklamalarda Mart ve Nisan aylarında daha iyi performans göstereceklerini söylediğini hatırlatan tecrübeli hoca, "Hazırlık kampından sonra bunu oyuncularıma da anlattım. Her maçı istediğimiz gibi bitiremedik. Ama oyuncularım da makine değil" dedi.

GENÇLERİ KENDİ ÇOCUĞUM GİBİ GÖRÜYORUM
Kendisinin takıma müdahalesinin sınırlı olduğunu belirten Aragones "Sonuçta futbolun baş aktörü oyunculardır. Bu oyunu onlar oynar. Tabii ki her maça kazanmak için çıkıyoruz" diyerek takıma ince bir mesaj da yolladı. Aragones kendisinin haklı çıktığı şeklindeki yorumlar için ise "Ben yorumları daha önce de dikkate almıyordum. Şimdi de önemsemiyorum" diye konuştu. Tecrübeli teknik adam, genç oyuncuların takım içinde daha fazla sayıda olması gerektiğini de belirterek "Gençlerle aramda iyi bir bağ oluştu. Onları kendi çocuklarım gibi görüyorum" yorumunu yaptı.

Günün Önemli Haberleri