Şerefe kimlik bile çıkartmış

Abone ol

2 yaşındaki Ş.C.E'yi kaçırdığı iddiasıyla gözaltına alınan A.D.'nin yeni marifeti

Çanakkale'de kaybolduktan yaklaşık 4 ay sonra polisin İstanbul'da düzenlediği operasyonla kurtarılan 2 yaşındaki Ş.C.E'yi kaçırdığı iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen A.D'nin, biyolojik babası olduğunu öne sürdüğü çocuk için sahte kimlik çıkarttığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, serbest muhasebecilik yapan A.D, polisteki sorgusunda 2 yaşındaki Ş.C.E'nin kendi çocuğu olduğunu öne sürdü. Bir dönem kocasından ayrı yaşayan Y.E. ile birlikte olduğunu, bu birliktelikten Ş.C.E'nin doğduğunu iddia eden A.D, ''boşanmış bir ailede yetiştiği için çocuğunun diğer ailede kalmasına gönlünün razı gelmediğini'' ifade etti.

Bu arada, Ş.C.E'nin yaklaşık 4 ay önce Çanakkale'de kaybolmasından sonra aile ve yakınlarını teknik takibe alan polis, çalışmalar sonucu çocuğun bulunabileceği tespit edilen A.D'nin evinin çevresinde önlem aldı. Dün akşam eşi ve 5 çocukla birlikte evden çıkarak otomobiline binmek isteyen A.D, polisin gerçekleştirdiği operasyonla yakalandı.

A.D'nin kendi çocukları olduğunu öne sürdüğü çocuklardan birinin, Ş.C.E. olduğu anlaşıldı. A.D'nin, özel bir hastaneden aldığı belgeyle Ş.C.E. için ''Ahmet Yusuf D.'' adına sahte kimlik çıkarttığı tespit edildi.

A.D'nin, Ş.C.E'yi çocuğu olarak eşine kabul ettirdiği, çevresine de 5. çocuğu olarak tanıttığı anlaşıldı. Şüpheli A.D'nin adliyeye, ''çocuk kaçırmak'' suçundan işlem yapılmak üzere sevk edildiği belirtildi.

Günün Önemli Haberleri