Serdar Ortaç'tan Ahmet Kaya itirafı

Abone ol

Serdar Ortaç, CNN Türk'de Ahmet Kaya'ya ilişkin yaptıklarından tiksindiğini söyledi.

Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya, CNN Türk ekranlarında yayınlanan 5N 1K programına katıldı. Şarkıcı Serdar Ortaç, programa telefonla bağlanarak o günlerde yaptıklarından dolayı pişmanlık duyduğunu açıkladı.
 
Siyasetin gümdeminde Devlet Bahçeli hariç herkesin Ahmet Kaya'yı el üstünde tuttuğu bu günlerde, Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya konu hakkındaki görüşlerini 5N 1K'da açıkladı.
 
KENDİMDEN TİKSİNİYORUM

Gülten Kaya'nın programa bağlanmasından önce telefonla canlı yayına katılan Serdar Ortaç, "Elli kere söyledim. Çok pişmanım. Riyakarlıkla pişmanlık değil. Gerçekten pişmanım abi. O günlerde Kürtçe merhaba demek bile yasaktı. Biz o günlerde o galeyanla ne yapacağımı şaşırdım yani. Şu an kendimi seyrettikçe tiksiniyorum. Keşke olmasaydı. Ne yapalım bakın koskaca Adnan Şenses... Ben Adnan abi Mahsun abi kadar daha iyi mi düşeneceğim" dedi.

RASİM OZAN'A : HINCINI ALMAK
İSTİYORSUN AL ABİ...


Rasim Ozan 'sana o gün akıl veren oldu mu? Kim o?' diye sorunca Serdar Ortaç'tan okkalı bir karşılık geldi. Ortaç, "O gün bana akıl vereni söylersem bu adama mı yükleneceğiz. Yazık değil mi bu adamlara. Yargılamayacağız kimseyi diyorsun Rasim Abi, dansçı kızımın kafasında dikiş var benim dişim kırıldı. Buna rezalet diyorsunuz ama buna müsebbim oluyoruz. Aynaya bakalım. Tamam rahmetliye yapılanın hıncını almak istiyorsun. Alacaksın da... Daha da al abi!" karşılığını verdi.

BAŞBAKAN DEMESE...

Serdar Ortaç, "Ben özür dilemesem, Başbakan Erdoğan dün 'siz de ordaydınız tuvaletteydim demeyin' demese kimsenin özür dileyeceği yoktu. Dürüst olalım allah aşkına" dedi.

BEN 5 DAKİKALIĞINA GİTMİŞTİM

Serdar Ortaç'tan sonra ünlü oyuncu Berna Laçin'de telefonla programa katıldı. Programa telefonla bağlanan Berna Laçin, "Ben Çarkıfelek sunuyordum, Mehmet ali Erbil rahatsızlanmıştı. Burada bir linç kampanyası var. Benim şahidim Maradona'ydı, programa o konuk olarak katılmıştı. Program çok geç bitmişti, ödülümü almak için 5 dakikalığına uğradım. Yerlerde tabak kırıkları vardı ama ben konuyu bilmiyordum. İçeri girince toplu ödül için beni sahneye davet ettiler. Başbakan'ın sözlerini üstüme alınmadım. Ben Gezi Parkı 'na gittim. Ahmet Kaya'ya çatal bıçak atanlar arasında olmadım" dedi.
Günün Önemli Haberleri