Serdar kalesini özledi

Abone ol

Fenerbahçeli kaleci Serdar Kulbilge, ikinci yarıda kaleyi teslim alacağını iddia etti

Fenerbahçeli kaleci Serdar Kulbilge, kendini çok iyi hissettiğini ve ikinci yarıdaki tüm maçlarda görev almak istediğini söyledi.

Kulubün televizyonuna açıklamalarda bulunan Serdar, "Takım arkadaşlarım tatildeler. Yoğun bir ilk yarı geçirdik. Tatili hak ettiler. İlk yarıda istediğimiz hedefler ulaştık. Sivas maçında sakatlandım. Ancak sitem etmiyorum. Çünkü, sakatlık da futbolun bir gerçeği. 3 aydır tedavim sürüyor ve çalışıyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Tedavimin sonuna geldim. Yine de sakatlık dönemi çok kötü bir şey. Allah kimsenin başına böyle bir talihsizlik vermesin. Teknik direktörümüz Zico, Murat Hoca, Önder Hoca, tüm teknik ekip ve takım arkadaşlarım, sakatlığım süresince bana çok destek verdiler. Zaten tedavi sürecim boyunca hep onlarlaydım. 2. yarıda da hep birlikte olacağız. İkinci yarıda ligin 2. veya 3. haftasından sonra sahaya dönebileceğimi düşünüyorum ve o günü iple çekiyorum ve tüm maçlarda görev almak istiyorum." diye konuştu.

Serdar, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri içinde şöyle konuştu:

"Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla gibi güçlü bir rakibimiz var. 2 sezondur UEFA Kupası'nın sahibi. İkinci tur sonunda ilk 8'e kalan taraf biz oluruz inşallah."

Günün Önemli Haberleri