Şer şebekeleri var

Abone ol

Başbakan Erdoğan, istikrarın devamından rahatsız olan şer cephelerinin olduğunu söyledi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de hala güvenin, huzurun, istikrarın devamından rahatsız olan şer şebekeleri ile karanlık çetelerin bulunduğunu belirterek, "Ancak herkes şunu bilmelidir ki, bu çete oluşumlarına karşı 73 milyon vatandaşımız tek yürek, tek bilek olmak durumundadır" dedi.

Başbakan Erdoğan, İçişleri Bakanlığındaki Valiler Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, geçen hafta hain bir saldırı yaşandığını anımsatarak, olayın takibini yapan başta İstanbul ve Ankara valileri olmak üzere, emniyet teşkilatı ve emeği geçen kim varsa hepsine teşekkür ettiğini söyledi. Erdoğan, şöyle konuştu:

"Belli ki, Türkiye'de hala güvenin, huzurun, istikrarın devamından rahatsız olan şer şebekeleri, karanlık çeteler var. Ancak herkes şunu bilmelidir ki, bu çete oluşumlarına karşı 73 milyon vatandaşımız tek yürek, tek bilek olmak durumundadır. Bunun için asayişte ve güvenlikte altını çizerek söylüyorum; çok daha hassas, çok daha kararlı olmak durumundayız.

Bu işin hiç bir bahanesi yok. Çünkü birliğimizi bozmaya kalkışan her ihanet çetesi, bu tür bağlantılarla ayakta kalmaya çalışıyor. Hükümetimiz bu hain saldırının kirli bağlantılarının ortaya çıkartılması hususunda gerekli iradeyi ortaya koymakta asla tereddüt göstermemiştir, göstermeyecektir. Türkiye'nin huzuruna kast edenlere fırsat vermeyeceğiz."

Günün Önemli Haberleri