Şenol Güneş oyuncularını uyardı

Abone ol

Trabzonspor, çalışmalarına ara vermeden devam ederken, teknik direktör Şenol Güneş'ten oyuncularına tatlı sert bir uyarı geldi.

Türkiye Kupası'nda Denizli Belediyespor'u 6-0 yenerek moral bulan Trabzonspor, çalışmalarına ara vermeden devam ederken, teknik direktör Şenol Güneş'ten oyuncularına tatlı sert bir uyarı geldi. Sahada işini iyi yapan her oyuncuyu sevdiğini belirten Güneş, "Oyunculardan memnun muyuz, değil miyiz, siyah mıyız, beyaz mıyız diye ayrım yapmayalım. Oyuncular benden memnun olmasın, Trabzonspor'un elemanı olsun, onun başarısı için çalışsınlar. Beni övmesinler. İyi futbol oynarsalar hepsini severim, oynamazlarsa canlarını yakarım" diye konuştu. Denizli Belediyespor karşısında rahat bir oyun sergilediklerini ifade eden bordo- mavili çalıştırıcı, "Rakibin sert oynamaması ve açık oynaması, maçı rahatlattı. Ancak zaman zaman hatalarımız da vardı. İkinci yarıdaki ilk resmi maçımızda kendimizi gördük. Ciddi ve disiplinli oynayan oyuncu sayımızın fazla olması sevindiriciydi" yorumunda bulundu.

TRANSFER BEKLEYİŞİ
Transfer konusuna da değinen Şenol Güneş, bu dönemin kendi oyuncularını da etkilediğini belirterek şöyle konuştu: "Bu, işimizin cilvesi. Futbolcu profesyonel yaşamda işini yapmalı ama maalesef etkileniyor. Bizim çalışmalarımız sürüyor. Her an bir ismi kadromuza katabiliriz. Beklemedeyiz. Fatih Tekke gelmek, biz de onu Zenit'ten almak istiyoruz ancak kulübü fazla para istiyor. Bu nedenle Fatih Tekke şu an ikinci planda."

Günün Önemli Haberleri