Şenol Güneş beraberliğe ne dedi?

Abone ol

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, İBB karşısında sürpriz iki puan kaybettiklerini söyledi.

Güneş, 0-0 biten maçın ardından yaptığı değerlendirmede, sahalarında kazanmaları gereken bir karşılamada 2 puan kaybettiklerini belirterek, "Oyun olarak rakipten üstündük, ama kendi oyunumuzun altında oynadık. Daha tempolu oynamalıydık" dedi.

Rakip takımın savunma yapmasına karşın savunmayı aşıp, gol yapacak pozisyonlar bulduklarını ifade eden Güneş, "Ama bunun sayısını arttırabilirdik. Üzgünüz, kendi sahamızda uzun zaman sonra kazanmak, seyirciyi mutlu etmek istiyorduk, ama olmadı" diye konuştu.

Şenol Güneş, kaçan pozisyonların şansızlık veya beceriksizlik olarak adlandırılabileceğini, ancak kendi işlerinin çalışmak ve daha fazla pozisyon üretmek olduğunu belirtti.

Güneş, bir gazetecinin, "Trabzonspor, uzun bir süre sonra taraftarının önüne çıktı, ancak taraftar afyon yutmuş gibiydi" değerlendirmesi üzerine de "Kaybedilen iki puana bakıldığında hepimiz yuttuk. Oyuncular, kendi güçlerinde değildi. Hem seyircimiz de o heyecanı hissettirmedi" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise özellikle Şubat ayında Trabzonspor ile 3 müsabaka oynadıklarını belirterek, "Bunlardan ikisinde berabere kaldık. Birinde yenildik. Ligin ikinci yarısında formda, iştahlı oynayan Trabzonspor takımıyla kendi çapımızda iyi mücadele ettik" dye konuştu.

Trabzonspor'un saha şartlarına karşın topa daha fazla sahip olduğunu ifade eden Avcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz iyi çıkışlar yapsak gol de atabilirdik. Önemli olan bu maçta oyuncuların azmi ve isteğiydi. İyi mücadele oldu. İki takım oyuncularını da tebrik etmek lazım. Trabzonspor gibi bir takımdan alınan bir puan bizi son derece mutlu etmiştir."

Günün Önemli Haberleri