Şenol Güneş ağır konuştu

Abone ol

Milli Takım eski teknik direktörü Şenol Güneş katıldığı bir toplantıda kimlere gönderme yaptı?

Milli Takım’ın eski teknik direktörü Şenol Güneş, "Maaş almadığım Milli Takım’dan paracı diye kovuldum. Namusluları kötü gösterip, namussuzları gizliyoruz" diye konuştu.

MİLLİ Takımlar eski teknik direktörü Şenol Güneş, hayatının en kötü dönemini Milli Takım’dan ayrıldıktan sonra yaşadığını söyledi.

Memorial 11 Altın Adam Yarışması’nın toplantısına konuk olan Güneş, Türk futbolunda her geçen gün sorunların daha da arttığının görüldüğünü kaydederken, bu camiada 40 yılını geride bırakmaya hazırlandığını dile getirerek, "Futbolda 20 yılı oyuncu, 20 yılı da teknik adam olarak 40 yılı geride bırakacağım.

Amatörce yönetiliyor

Hayatımın en mutsuz dönemini ise Milli Takım’dan ayrıldıktan sonra yaşadım. Maaş almadığım Milli Takım’dan paracı diye kovuldum. Üç maymunu oynamaya gerek yok. Bunu temizleyebilmeliyiz. Namusluları kötü gösterip, namussuzları gizliyoruz" diye konuştu.

Futbolda başarının sağlanabilmesi için iyi niyetin ön şart olduğuna değinen Güneş, kulüplerin profesyonelleşmesi gerektiğini savunarak, "Amatör olarak iyi niyetle yönetiliyorlar, ama bu yanlış. Aksi halde yönetimlerin transfer yapması ve teknik direktörlerin kovulması sürer" ifadelerini kullandı.

Güneş, (A) Milli Futbol Takımı’nın Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçlarını ilk sırada bitireceğini iddia ederken, millileri Yunanistan ve Macaristan’ın takip edeceğini savundu.

Kaynak:www.hurriyet.com.tr

Günün Önemli Haberleri