Şener istifacıları yalanlandı

Abone ol

AK Parti'den istifa eden Şener, ilk transferi için kapıları araladı denildi; ama haber istifacılar tarafından hemen yalanlandı!

AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Halil Danacı ve Yönetiminden 19 kişi partiden istifa ettiklerini açıkladı. Bu isimlerin Abdüllatif Şener'in kuracağı partiye geçecekleri öğrenildi..

Ancak istifa eden Merkez İlçe Başkanı Halil Danacı bu iddianın doğru olmadığını bildirdi. Danacı, "Bizi AK Parti'de kapıdan kovsalar bacadan gireriz" dedi.


İstifa haberlerinin ardından iddiaları değerlendiren AK Parti Kırıkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, parti teşkilatındaki istifaları doğruladı. Milletvekili Dağdelen, "İlçe yönetiminden arkadaşların istifaları doğru. Her partide olabilecek iç meseleler bunlar." dedi. 
Kırıkkale AK Parti teşkilatından istifa
eden 20 kişinin Abdullatif Şener'in kuracağı
partiye geçeceği iddia edilmişti. Haber
öğle saatlerinde yalanlandı. İstifacılar
Şener'i düşünmediklerini açıkladılar. 

İstifacılar il yönetiminden rahatsız! 
AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe yönetiminden 20'ye yakın arkadaşı ili birlikte istifa eden ve Abdüllatif Şener'in saflarına katılacağı öne sürülen Merkez İlçe Başkanı Halil Danacı da istifayı doğrularken, Şener'le beraber hareket etmediklerini söyledi.

İstafa sebebinin il yönetiminden duydukları rahatsızlıktan kaynaklandığını belirten Danacı, "Bizi AK Parti'de kapıdan kovsalar bacadan gireriz" diye konuştu. Danacı Cafesiyaset.com'a yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bizim AK Parti İl yönetiminden rahatsız olduğumuz doğru. Bunun sebebi de şu; AK Parti Kırakkale İl Başkanı Nuh Dağdelen çok dar bir çevre ile istişarelerini yapıp kararlar alıyor. Biz dışlandığımızı gördük ve arkadaşlarımızla istifa etmeye karar verdik. Ama biz yine AK Partiliyiz. Başka bir partiye geçmemiz sözkonusu değil. Bizi AK Parti'de kapıdan kovsalar bacadan gireriz ama AK Parti'nin Kırıkkale il yönetiminin uygulamalarını kabul etmiyoruz..."

cafesiyaset
Günün Önemli Haberleri