Sen bizden değilsin uygulaması

Abone ol

Kimlerin kendilerinden hizmet alabileceğini öğrenmesi için. belediye sokakları boyuyor.

Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz, ''Bize ait olan sokakların dökümünü yaptık. Bu sokakların kaldırımlarını belediyemizin rengi olan yeşil beyaza boyayacağız. Böylece vatandaşlar bizim sorumluluğumuzdaki sokakları bilecek, oralarda hiç bir eksik bırakmayacağız'' dedi. 

Eryılmaz, Çankaya'nın sokak ve caddelerinin yüzde 60'a yakının Büyükşehir Belediyesinde olduğunu kaydetti. 12 metreden uzun cadde ve sokakların Büyükşehir Belediyesine ait olduğunu ifade eden Eryılmaz, bu sokak ve caddelerde yaşanan sorunlara müdahale yetkilerinin bulunmadığını, ancak vatandaşların bunu bilmediğini söyledi.

SORUMLULUĞU BİZE AİT DEĞİL

 ''Büyükşehir Belediyesi bizim çok basit isteklerimizi bile karşılamıyor'' diyen Eryılmaz, ''ASKİ'nin, Çankaya'da kendisini ilgilendiren konularda ağır davrandığını'' öne sürdü. Çankaya'da kendilerine ait sokakların bir dökümünü yaptıklarını belirten Eryılmaz, bu dökümü muhtarlıklara dağıtılacaklarını bildirdi. Eryılmaz, ''Bu sokakların kaldırımlarını belediyemizin rengi olan yeşil beyaza boyayacağız. Böylece vatandaşlar bizim sorumluluğumuzdaki sokakları bilecek, oralarda hiçbir eksik bırakmayacağız'' dedi.

Günün Önemli Haberleri