Sempatik maymuna duacı

Abone ol

Köftecinin işleri kötü gidiyordu. Suudi Arabistan'daki arkadaşının hediye ettiği sempatik maymun hayatını değiiştirdi.

Hatay'da işleri iyi gitmeyen bir köfteci, Suudi Arabistan'daki bir arkadaşının hediye ettiği ''Çarli'' adlı sempatik maymunu iş yerine koyunca cirosunu iki kat artırdı. Atatürk Caddesi'nde faaliyet gösteren ''Irmak Köfte''nin sahibi İhsan Kuvvetli (24) AA muhabirine, elde ettiği gelirin bir süre öncesine kadar, yüksek kira, telefon, su ve elektrik giderlerini bile karşılayamadığını, aşırı derecede borçlandığını kaydetti.

İşlerinin kötü olmasından yakınırken Suudi Arabistan'da çalışan bir arkadaşının hediye ettiği maymun sayesinde hem yaşamı, hem de işlerinin değiştiğini anlatan Kuvvetli, şunları söyledi:

Kuvvetli, siparişleri karşılamakta güçlük çektiğini kaydederek, ''Çarli'ye de onu bana hediye eden Arabistan'daki arkadaşıma da duacıyım. Bu durum işler kötü gidiyor diye umutsuzluğa kapılmamanın, her sorunun bir çözümü olduğunun da bir göstergesi'' dedi. Şebek cinsi ve fazla büyümeyen ''sermaye'' gözüyle baktığı Çarli'yi muz, çerez ve özel yiyeceklerle beslediğini, günlük harcamasının 20 YTL'yi bile bulduğunu belirten Kuvvetli, şu an için en büyük sorununun dişi maymununa eş bulmak olduğunu ifade etti.

Günün Önemli Haberleri