Sekretere taciz SMSleri

Abone ol

İki çocuklu bakan, sekreterine aşık olunca ortalık karıştı. Bakanın aşk mesajları skandal yarattı.

İNGİLTERE Sağlık Bakanlığı çatısı altında, Devlet Bakanı unvanıyla görev yapan Ivan Lewis’in (41), 24 yaşındaki yardımcısı Susie Mason’ın telefonuna onlarca mesaj yolladığını kabul ederek özür dilediği ortaya çıktı.

Özel ofisinde çalışan Mason’ın güleryüzlü yaklaşımını yanlış anlayan Lewis, genç kadınla birlikte olmak istediğini belirten, görünümü ve elbisesi hakkında yorumlar yapan mesajlar atmaya başladı. Mason, 2007 yılında artan "samimi" mesajlar üzerine bakanlığın üst düzey görevlilerine başvurarak, patronuyla ilişkisinin gidişatından mutlu olmadığını bildirdi. Resmen başvuruda bulunmayan kadına, bir başka departmanda görev verildi. Genç kadın, bir süre sonra devlet memurluğunu bırakıp özel sektörde bir muhasebe şirketine girdi.

16 yıllık eşinden 2006’da ayrılan iki çocuk babası Lewis’in, sms tacizini kabul ederek üstlerinden resmen özür dilediği önceki gün ortaya çıktı. Bir bakanlık kaynağı, "Lewis’in Susie’den hoşlandığı çok belliydi. Davranışları, makamının gerektirdiği sınırları çok aşmıştı" dedi. Şimdilik görevden alınmayan Bakan Lewis’in siyasi kariyeri tehlikede.

Günün Önemli Haberleri