Şehitler için gıyabi cenaze namazı

Abone ol

Son günlerde artan terör olayları nedeniyle şehit olan askerler için Karabük'te cuma namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kılındı.

Karabük Alperen Ocakları İl Başkanlığı tarafından organize edilen şehitler için gıyabi cenaze namazı Köprübaşı Camii'nde kılındı.

Daha sonra temsili olarak şehit olan asker için gıyabi cenaze namazı kılındı. Karabük Alperen Ocakları İl Başkanı Dursun Kıraç ve diğer ocak yöneticileri ile vatandaşların katıldığı gıyabi cenaze namazı sonrası Karabük Alperen Ocakları İl Başkanı Dursun Kıraç basın açıklaması yaptı.

Son günlerde ülkemizde hızla tırmanışa geçen kanlı terör olaylarının masum vatandaşlarımızın ve sivil asker gözetmeksizin herkesi hedef seçtiğini anlatan Kıraç, "Ne yazık ki ülkemizin parlamentosuna girmiş terör uzantıları ve uşakları adeta milletimizle alay etmektedir.

Bu gün olayların bu noktaya gelmesinde en az iktidar kadar muhalefet partileri de sorumludur. Milletimizin parlamentoya kendilerini temsil için gönderdikleri parlamenterler (sözde milletin vekilleri) genel başkanlarının ve şer güç odaklarının temsilcileri gibi durmakta ve milletin vicdanının sesine kulak asmamaktadır" dedi.

İktidar ve muhalefet partilerini uyaran Kıraç, şöyle konuştu: "Asıl bu işin muhatabı olan, evlatlarımızı emanet ettiğimiz üst düzey ordu
yöneticileri bir araya gelip ortak kesin ve kati kararlar almak yerine, medya kanalı ile birbirleri ile laf düellosu yapmaktadırlar ve aralarında günah keçisi aranmaktadır.

Oysa bu milletin vebali hepsinin üzerindedir. Karabük Alperen Ocakları olarak soruyuz. İmralı'da beslediğiniz bebek katilinin, insan görünümlü kan içen canavarın miladı dolmadı mı? Daha ne kadar ödediğimiz vergilerle besleyeceksiniz bebek katilini? Yine merak ediyoruz, bu ağzı kan kokan canavara benim devletimle pazarlığa girme cesaretini kim veriyor? Eğer bu milletin beklentisini siz yapamaz iseniz, anaların gözyaşlarını dindiremezseniz, bırakın bize bir gecede İmralı'yı susturur kandili söndürürüz."

Günün Önemli Haberleri