Şehirlerarası tecavüz

Abone ol

Ankara'da yaşayan ancak İstanbul'da hırsızlık ve tecavüz olayına karıştığı ileri sürülen zanlı yakalandı.

Ümraniye'de, hırsızlık amacıyla girdiği evdeki bir kadının cep telefonunu ve cüzdanını aldıktan sonra tecavüz eden Muammer B. (35), teknik takip sonucu yakalandı. Zanlının Ankara'da yaşadığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'da yaşayan ve 23 hırsızlık olayında sabıkası bulunan zanlı, geçtiğimiz Cumartesi gecesi Ümraniye'de peş peşe hırsızlık olaylarına karıştı. Hızını alamayan zanlı, gece geç saatlerde girdiği bir dairede ev sahibi N.G'nin (30) çocuğuyla birlikte yalnız olduğunu görünce tornavidayla tehdit ederek tecavüz etti. Daha sonra genç kadının cep telefonu ve cüzdanını alan zanlı olay, yerinden kaçtı. Başka bir eve daha giren zanlı 17 yaşındaki bir kızı da taciz etti. Aynı gece 5 ayrı evde hırsızlık yapan Muammer B., yapılan teknik takip sonucu yakalandı.

Tecavüz ettiği N.G'nin şikayetçi olması üzerine Ümraniye Asayiş Büro ekipleri, geniş çaplı çalışma başlattı. Zanlı Muammer B.'nin evden çaldığı cep telefonunu takibe alan polis ekipleri, kısa sürede zanlının yerini belirledi. Saklandığı yerde kıskıvrak yakalanan Muammer B., Asayiş Büro'ya götürüldü. Emniyetteki ifadesi alınan zanlı daha sonra Ümraniye Adliyesi'ne çıkartıldı.

Günün Önemli Haberleri