Seçim yarınmış gibi çalışın

Abone ol

AKP İlçe teşkilatlarına yarın seçim olacakmış gibi hazırlanın emrini verdi.

AK Parti yönetimi, bir süredir Ankara'da eğitime aldığı il ve ilçe teşkilatlarına, partinin çalışma yöntemlerinin neler olacağına ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

Eğitimlerde seçimle ilgili talimatlar verilirken rastlantı olarak tam Kutlu Doğum Haftası'na da denk gelecek şekilde Hz Muhammed'in en çok bilinen hadisi de, parti teşkilatına verilen talimatlar için uyarlandı.

"Hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünya için, yarın ölecekmiş gibi ahiret için çalışın" hadisi, AK Parti teşkilatı için çalışma stratejisine dönüştürüldü.

Teşkilata hadisten esinlenilerek, "Seçimler 2007'den önce yapılmayacakmış gibi rutin işleriniz için, hemen yapılacakmış gibi seçim için çalışın" talimatı verildi.

Seçimlerin 2007'deki normal zamanından önce yapılmayacağının altı çizilirken, bunun bir rehavete neden olmaması için teşkilattan, sürekli seçime hazırlıklı olmaları istendi. Bu doğrultuda teşkilat sandık görevlilerinin de katılımlarıyla yarın seçim olacakmış gibi bir çalışma yürütecek.

Parti yönetimi ayrıca teşkilatlarını, özellikle 2007 seçimlerinde ilk kez oy kullanacak seçmenlerin kazanılması yolunda çalışmalar için seferber etti.

Tüm teşkilatlar, Türkiye çapındaki sayısı 4 milyon olan bu yeni seçmen gruplarını kendi bölgelerinde tek tek belirleyerek, partiye kazandırmak için çalışacaklar. Bu çalışmalarda gençlik ve kadın kollarının da aktif desteği alınacak.

YENİ ŞAFAK

Günün Önemli Haberleri