Sarıyer sokakları gıcır gıcır

Abone ol

Sarıyer Belediyesi, temizlik çalışmalarıyla diğer ilçelere örnek olmaya devam ediyor.

Daha temiz ve daha yaşanabilir bir Sarıyer için çalışmalarına devam eden  Sarıyer Belediyesi, ilçe genelindeki dar sokakları ve sahil şeridini daha rahat temizlemek için temizlik filosuna altı yeni araç daha ekledi.

Yeni temizlik araçları işbaşında

Dört tanesi süpürge iki tanesi yıkama aracı olan mini temizlik araçlarıyla, Sarıyer’de büyük araçlarla temizleme çalışmalarının zor yapıldığı yerlerde bu araçlar görev yapacak…

Sarıyer genelinde 24 saat görev başında olacak olan araçlarla;
Pazartesi- Salı günleri, Sarıyer Merkez, Rumeli kavağı, Maden , Yeni Mahallede, Kazım Karabekir, Çayırbaşı, PTT evleri, Kocataş Mahallelerinde Çarşamba - Perşembe günleri, Tarabya, Cumhuriyet, Kireçburnu , Ferahevler, Yeniköy, Daruşafaka, Derbent Mahallerinde.
Cuma – Cumartesi günleri, İstinye, Pınar, Poligon, Reşitpaşa, Emirgan, Baltalimanı ve Fatih Sultan Mehmet Mahallelerinde

Ayrıca her gün geceleri tüm mahallelerin ana arterlerinde ve sahil şeridinde süpürme ve yıkama çalışmaları yapılıyor.

Göreve geldiği günden bu yana ‘Her şey daha yaşanılabilir bir Sarıyer’ sloganıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün ‘Göreve geldiğimiz günden bu yana tüm çalışmalarımızla, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini daha da iyileştirmek için gayret gösterdik. Bu gayretimiz ilk günkü heyecanıyla hız kesmeden devam ediyor. Mavisi ve Yeşiliyle boğazın incisi olan Sarıyer’i daha temiz tutmak için ekiplerimiz gece gündüz demeden görevlerinin başındalar. Dar sokakları ve sahil şeridini daha rahat temizlemek için filomuza altı adet yeni araç daha ekledik. Temizlikte Sarıyer örnek ilçe olmaya devam edecek. Her şey daha temiz bir Sarıyer için.’dedi.

Günün Önemli Haberleri