Sarıgül televizyonlara el atacak

Abone ol

TDH Lideri Mustafa Sarıgül, iktidara gelince televizyon programlarına da el atacak

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Lideri Mustafa Sarıgül, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a yüklendi.

İsim vermeden Baykal'a 'zalim' diyen Sarıgül, "15 Ocak'ta İzmir'de olacağım. İzmir'de bir zalim, adamlarına talimat vermiş. 'Sarıgül İzmir'e geliyor, her türlü engeli çıkarın' demiş. Evladım yapmayın, etmeyin, zalimlerin talimatıyla hareket etmeyin. Ocağın ikinci haftası 'bismillah' diyerek, yaradana sığınarak İzmir'de olacağım. Çömezlerini gönderme gücün yetiyorsa sen gel." dedi.

Reyting rekorları kıran dizilere göndermelerde bulunan Sarıgül, iktidarlara geldiklerinde televizyonlarda 'televole kültürü' yerine Mevlana, Hacı Bektaş Veli Kültürü' yayınlayacaklarını söyledi.

Kadınları okutmaya önem vereceklerini belirten Mustafa Sarıgül, "Bizi çok incittiler, bizim üzerimize çok geldiler. Biz inanıyoruz ki, incinsen de incitme." ifadesini kullandı.

Aralarına Anavatan'dan, DYP'den katılanlar olduğunu dile getiren Sarıgül, kendilerini parçalamak isteyen fesatların ve şer güçlerin olduğuna işaret etti.

Sarıgül, "Önce çocuğumuzun ahlaki değerlerini ve kültürel değerlerini koruyacağız. TV'lere bakıyoruz. Televole kültürü var, 'Şahane Pazar' var. Birisi aşırı derecede alkol almış, saatlerce onu gösterir. Öbür tarafta Kurtlar Vadisi var. Çocuklarımız bunları öğreniyor. TDH iktidar olduğunda o televizyonlarda televole kültürü değil, Mevlana, Hacı Bektaş-ı Veli, Atatürk kültürü hâkim olacak." şeklinde konuştu.



Günün Önemli Haberleri