Saraçoğlunda Büyükanıta tekme

Abone ol

Fenerbahçeli Yönetici Nihat Özbağı, Yaşar Büyükanıt'a tekme attı. İşte Nihat Özdemir'in doğruladığı inanılmaz olay...

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi dün yine Türkiye'nin bir numaralı gündem maddesiydi. Ama bir şey var ki, nice F.Bahçe maçını gölgeleyecek kadar önemli. Çünkü, bundan iki yıl kadar önce İstanbul'da F.Bahçelilerin mabedi olarak kabul edilen Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaşanan bir olay hala şehir efsanesi gibi konuşuluyor. O güne şahit olanların unutamadığı ve bugüne kadar basına yansımamış bu yaşananlar belki de tarihte F.Bahçe yönetiminin başına gelen en ilginç olaylardan biri. Çok yöneticiden duyduk. Ancak, son olarak geçenlerde F.Bahçe yönetiminin önde gelen isimlerinden Nihat Özdemir de yaşananları doğruladı. Bu doğrulamadan sonra Sabah yazarı 'de inanılması güç olayı köşesine taşıdı.

F.Bahçe'nin maçlarından birinde en ön sırada F.Bahçe yönetimi, özel davetliler ve VIP konuklar oturur. Maçta giderek heyecan artar. Takım bir türlü gol atamaz. Sinirlerin tam gerildiği bir sırada Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yapımında da önemli rol oynayan F.Bahçeli yönetici Nihat Özbağı artık kendini kaybetme aşamasına gelmiştir. F.Bahçeli futbolcuların rakip kaleye getirdikleri her topta ayağa kalkar. Her ortada sanki kendi sahada oynuyormuş gibi voleler savurur ve kafalar atmaya başlar. Diğer yöneticiler "Lütfen Nihat ağbi, sakin ol" dese de, Nihat Özbağı artık kendini kaybetmiştir.

Tansiyonun iyice arttığı bir anda F.Bahçe sağdan yeni bir atak geliştirir. Tam bu sırada ruhu zaten sahada olan Nihat Özbağı'nın bedeni de artık tamamen maçın etkisi altına girer. Oturduğu koltuktan sağa yatarak bir vole patlatır. İşte tam bu sırada olan olur. Ataktan gol çıkmamıştır. Ama Özbağı golü atmıştır. Çünkü sert volesi tam yanında oturan kişinin diz ve bacaklarına gelmiştir. O kişi F.Bahçeliliği artık tüm Türkiye tarafından bilinen ve her fırsatta maçlara giden orgeneral Yaşar Büyükanıt'tır. bununla sınırlı değil...

Günün Önemli Haberleri