Şapkasındaki yazıya dikkat!

Abone ol

THY’nin reklam filmi için Türkiye’ye gelen Oscar’lı aktör Kevin Costner, sürpriz bir şapkayla basının karşısına çıktı.

THY’nin reklam filmi için Türkiye’ye gelen Oscar’lı aktör Kevin Costner, “Ne mutlu Türk’üm diyene” yazılı bir şapkayla basın mensuplarının karşısına çıktı ve bu söz için “Güzel bir deyiş” dedi. Costner, "Ne mutlu Türküm diyene" yazılı şapkayı ABD'de yaptırdığını söyledi.

Oscar ödüllü ABD’li oyuncu Kevin Costner, Türk Hava Yolları’nın (THY) tanıtım filminde oynamak üzere özel uçakla Türkiye’ye geldi. Ünlü aktör, THY Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin ve THY Genel Müdürü Temel Kotil ile basın toplantısına katıldı.

“NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE”
Gazetecilerin başındaki “Ne mutlu Türk’üm diyene” yazılı şapka bulunduğunu hatırlatmaları üzerine Costner, “Atatürk’ün yazısından okudum ve güzel bir söyleyiş olduğunu duydum. Bu şapkayı Amerika’da yaptırdım. Ülkenize gelmekten ne kadar mutlu olduğumu ve takdirimi paylaşmak için taşıyorum” dedi.

ATATÜRK FİLMİNDE OYNAR MI?
“Bir filmde Atatürk’ü canlandırmak ister misiniz?” şeklindeki soruya da Costner, daha önce de bu tür teklifler aldığını belirterek, “Ama bu kadar özel bir kişiyi oynamak için yabancı biri yerine, Türkiye’deki aktörlerin bu gururu taşıması gerektiğini düşünüyorum” yanıtını verdi.

60 SANİYELİK REKLAM FİLMİ
THY’nin yurtiçi ve yurtdışında tanıtımı için Kevin Costner ile 60 saniye olarak planlanan reklam filminde, “THY’nin sağladığı hizmetler ve bu hizmetlerin yolculara kendilerini star gibi hissettirmelerinden” yola çıkıldığı kaydedildi. İstanbul’da 2 gün sürecek çekim çalışmalarının havalimanı ve uçak içinde yapılacağı belirtildi. Yaklaşık 150 kişilik bir ekiple gerçekleştirilecek çekimlerin yönetmenliğini ise Madonna, Kylie Minogue ve Melani gibi starların video kliplerinin görüntü yönetmeni olan Fredrisk Callingaard yapacak. THY’nin yeni reklam filmi, Türkiye ile birlikte 70 ülkede yayımlanacak.
Günün Önemli Haberleri