Sanem Çelik evli sever

Abone ol

Sanem Çelik'in daha önce de evli bir erkekle basılmasının görüntüleri ortaya çıkartıldı.

Magazin tarihinin tozlu sayfaları aralandı ve Aliye dizisinin Sanem Çelik'inin daha önce de evli bir erkekle basılmasının görüntüleri ortaya çıkartıldı.

Kudret Sabancı ile araba içinde görüntülenen Sanem Çelik’in, 2004 yılında da benzer bir vaka yaşadığı ortaya çıktı. Parmağındaki yüzükten evli olduğu tahmin edilen Sinan Çakır’la sabaha karşı arabada yakalan Çelik, gazetecileri karşısında görünce arabanın içine yatarak yüzünü saklamaya çalışmıştı.

BUNDAN birkaç hafta önce, o dönem evli olan "Aliye" dizisinin yönetmeni Kudret Sabancı’yla bir çay bahçesine park edilmiş Chevrolet marka cip içinde samimi bir şekilde yakalanan ve kendini arabanın içine atan Sanem Çelik’in, 2004 yılında buna benzer bir vaka yaşadığı ortaya çıktı. Dün akşam KANAL D’deki "Canlı Canlı" programında ekrana gelen görüntülerde Çelik, bundan iki yıl önce, yine araba içinde, parmağındaki yüzükten evli olduğu tahmin edilen Sinan Çakır’la yakalanmıştı. Kuruçeşme’deki Reina çıkışı arabayı kullanan Sinan Çakır’ın kaza yapmasıyla tesadüfen kameralara yakalanan Çelik, bir anda karşısında gazetecileri görünce neye uğradığını şaşırmış, önce yüzünü gizlemeye çalışmış, daha sonra arabanın içine kafasını gömmüş, en sonunda da arabadan inip yandaki gece kulübüne girmişti.

Günün Önemli Haberleri