Samandırada protokole iftar yemeği

Abone ol

Samandıra Belediye Başkanı, Kartal ve Samandıra protokolüne iftar yemeği verdi.

Samandıra Belediye Başkanı Yusuf Büyük, Kartal ve Samandıra protokolüne iftar yemeği verdi. Samandıra Belediyesi Sosyal Te¬sisleri Damatris Restaurant' taki iftar yemeğine Kartal Kaymakamı Hasan Bağcı, Kartal Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Ulu, AK Parti Kartal ilçe Başkanı Hasan Altuntaş, İlçe yönetimi, Milli Eğitim İlçe Müdürü Eyüp Atasoy, İl Genel Meclis üyeleri Kenan Çakal, Hüseyin Özkul, AK Parti Samandıra Belde Başkanı Av. Hüseyin Tuzcu, Başkan Yardımcısı Aslan Pala, Kartal ve Samandıra Kadın ve Gençlik kolları başkanları, eski ve yeni meclis üyeleri, İş adamları, öğretmen¬ler ve Din görevlileri katıldı.

KAPIDA KARŞILADI
Başkan Büyük, Başkan yardımcıları Osman Bedir, Hüseyin Karakaya ve Özel Kalem Müdürü Hasan Çelik, iftar yemeğine icabet eden da¬vetlileri Damatris Restaurant’ ının giriş kapısında birlikte karşı¬ladılar ve "Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz" diyerek içeriye buyur ettiler.
Samandıra Belediye Başkanı Yusuf Büyük, iftar yemeğinden sonra yapmış olduğu selamlama konuşmasında, "Çok değerli davetliler, beyefendiler, hanımefendiler. On bir ayın sultanı Mübarek Ramazan ay’ı tüm İslam Âleminde coşku ve heyecanla idrak ediliyor. Bu ayı çok iyi değerlendirilelim, bu kutsal ayı dolu dolu yaşayalım. Ayrı¬ca imkânlarımız ölçüsünde yardıma muhtaç insanlarımıza yardım edelim. Bu vesileyle davetimize icabet etiğinizden dolayı sizlere, teşekkür ediyorum. Afiyet olsun" dedi.

Günün Önemli Haberleri