Sakaryaspora sürpriz tokat

Abone ol

Fortis Türkiye Kupası 2 kademe maçında Sakaryaspor Buca'dan fena tokat yedi

Fortis Türkiye Kupası 2. kademe maçında Bucaspor, kendi sahasında Süper Lig temsilcisi Sakaryaspor'u 2-1 mağlup ederek, grup maçlarına kaldı.

Maça yoğun ilgi gösteren Bucaspor taraftarları, tribünleri tamamen doldurdu. Bucasporlu futbolcular ve teknik heyet, maç sonrası büyük sevinç yaşadı.

Bucaspor Teknik Direktörü Hayri Obüs, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Bucaspor açısından çok zor bir maç oldu. Sakaryaspor'u yenerek moral kazandık. Bu galibiyet, kulübün maddi durumu açısından da çok önemliydi. Bu güzel futbolumuzu lige de taşıyacağız. Galibiyeti tüm İzmirliler'e hediye ediyorum" dedi.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç ise, son derece üzgün olduğunu belirterek, "Kupa maçları sürprizlerle dolu. Rakibi ciddiye almadığınızda sonuç ortada. Sakaryaspor'a yakışmayan bir futbol sergiledik ve skor aldık. Yönetimle, futbolculara bu maçla ilgili ceza verilmesi konusunda görüşeceğim. Sakaryaspor olarak bundan sonraki hedefimiz lig. Yarından itibaren Kayserispor maçı hazırlıklarına başlayacağız" diye konuştu.

Günün Önemli Haberleri