Sahaya girenler pişman oldu

Abone ol

Galatasaray'ın 2-1 yenildiği PSV Eindhoven maçında sahaya inen taraftarlar özür diledi

Dün akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve Galatasaray'ın 2-1 yenildiği PSV Eindhoven maçında sahaya inen taraftarlar, sarı-kırmızılı camiadan özür dileyerek, 'pişman' olduklarını söylediler.

Sahaya atlayarak kaleye giren Özcan Reisoğlu, yenilgi karşısında sinirlerini kontrol edemediğini belirterek, "Galatasaray ikinci golü yiyince çok sinirlendim. Onlar gol atamayınca ben de hırsımı filelerden aldım" dedi.

23 yaşındaki çılgın taraftar, yaptıklarından pişmanlık duyduğunu ifade ederek, Galatasaray camiasından özür dileyerek, "Yaptıklarımın yanlış olduğunu biliyorum. Zaten bu heyecanı kaldıramadığım için genelde maçlara gitmem. Bir anda oldu işte. Herkesten özür diliyorum" dedi.

Sahaya inmesinin ardından güvenlik güçleri tarafından tutularak karakola götürülen Özcan, sabaha kadar polis merkezinde kaldığını ve buruda polislerin kendisine sert davrandığını, dövüldüğünü ileri sürdü.

"BİR ANLIK HEYACANIMA YENİK DÜŞTÜM"

Galatasaray-PSV maçında sahaya atlayan fanatiklerden 24 yaşındaki Murat Omay ise, yaptıklarından pişman olduğunu söyledi.

Bir anlık heyecanına yenik düştüğünü ifade eden Omay, "Arkadaşım Bilal sahaya inince ben de o heyecanla aşağıya atladım. Amacım oyunculara zarar vermek değildi. Tüm Galatasaraylılardan ve yönetimden özür diliyorum" dedi.

Murat Omay'ın en az kendisi kadar Galatasaray fanatiği olan annesi Hanife Omay, oğlunun yaptıklarından üzüntü duyduğunu vurgulayarak, "Genç fanlar bu tür hareketlerle takımlarını küçük düşürüyorlar. Yurtdışında bu nedenle resil oluyoruz. Böyle davrandığı için oğluma çok kızdım" dedi.

Kaleye giren bir başka taraftar Bilal Samaras ise adliyeye sevkedildi. Samaras, 360 YTL para cezası ödedikten sonra serbest bırakıldı.

Günün Önemli Haberleri