Şahane Damat 1. bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı

Abone ol

Star Tv'nin yeni dizisi Şahane Damat dizisinin konusu ne, ne zaman başlıyor? Bu yılın iddialı yaz dizileri arasında yerini alan Şahane Damat ile ilgili merak ettikleriniz internerhaber.com'da.

Şahane Damat dizisi Star Tv'de yaz boyunca ekranda olacak. Peki Şahane Damat dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler ve ne zaman yayınlanacak? Şahane Damat dizisi ile ilgili tüm bu soruların cevabını ve tanıtım fragmanını haberimizde bulabilirsiniz.

ŞAHANE DAMAT DİZİSİ 1. BÖLÜM FRAGMANI

Şahane Damat dizisi konusu ne?

Şahane Damat dizisi 1. bölüm fragmanında da yer verildiği gibi sürprizlerle dolu bir aşkı izleyicilere sunmaya hazırlanıyor. Diziseverlerin eğlenceli bir yaz geçirmesi için kolları sıvayan Şahane Damat dizisinin yönetmenlik koltuğundan Raşit Çelikezer oturuyor. İddialı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapımın başrollerini genç ve yetenekli oyuncular Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru’nun paylaştığı dizide, tecrübeli sanatçılar Nükhet Duru ve Erhan Yazıcıoğlu da yer alıyor. 

Şahane Damat dizisi oyuncuları kimler?

Şahane Damat dizisinin yapımcılığını Osman Sınav-Sinegraf üstleniyor. Kadrosunda Nükhet Duru’nun yer alacağı komedi dizisinin başrollerinde daha önce ‘Bugünün Saraylısı’ ve ‘Aşk Zamanı’ gibi projelerde izlediğimiz Ali Ersan Duru ile ‘Güneşin Kızları’ ile son zamanların en dikkat çekici çıkışlarından birini gerçekleştiren Burcu Özberk yer alıyor. Hande Kaptan, Mesut Yılmaz, Murat Carim, Selin Uçer, Binnur Şerbetçioğlu, Köksal Engür, Leyla Göksun ve Selim Gürata’ da oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden.

Günün Önemli Haberleri