Safranbolu'da sünnet şöleni yapıldı

Abone ol

Safranbolu Belediyesi tarafından Gümüş Mahallesi'nde bulunan 45 çocuk sünnet ettirildi.

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan Gümüş Mahallesi'nde bulunan 45 çocuk belediye tarafından sünnet ettirilerek Misak-i Milli Meydanı'nda sünnet şöleni düzenlendi.

Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ve Belediye Başkan yardımcıları ve bazı daire amirlerinin de katıldığı sünnet şöleninde Başkan Aksoy, çifte telli oynadı. Sünnet olan çocuklar ve aileleri müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Program sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, "Gümüş Mahallesi'nde yaşayan insanlar sosyal sorun olmanın kaynağı değil çözümünde bir parçası aslında. Orada bir hayat yaşanıyor. Orada yaşanılan hayat insan onuruna yakışan bir hayat olmalı. Gümüş Mahallesi ve orada yaşayan insanlar Safranbolu'nun yükünü çeken insanlar. Nerede bir hamallık ya da ağır işleri lazımsa bu insanlar koşuyor. Gümüş Mahallesi'nde yaşayan insanlar sosyal sorun olmanın kaynağı değil çözümünde bir parçası aslında. Ben burada yaşayan insanlara nasıl sorun kaynağı diyebilirim. Benim dönemimde inşallah Gümüş Mahallesi'nin sorunlarını baştan aşağıya çözeceğiz. Sizlerin isteklerini gücümüz nispetinde yapmaya gayret ettik ve ediyoruz da. İş birliği ve diyolağa açık olun. Sizlerin isteği üzerine mahallede bulunan 45 çocuğun sünnetini Devlet Hastanemizle birlikte yaptırdık. Bu tür sosyal çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir" dedi.

Günün Önemli Haberleri