Sabıkası boyundan büyük

Abone ol

Cevahir'de güvenlikçilerin dövdüğü 7 yaşındaki kızın 35 hırsızlık ve yankesicilikten kaydı çıktı.

Şişli’deki Cevahir Alışveriş Merkezi’nin özel güvenlik görevlilerinin hırsızlık yaptığı iddiası ile bir odaya kapatarak dövdüğü 7 yaşındaki A.Ö.’nün 35, annesi G.A.’nın 40 defa hırsızlık ve yankesicilikten yakalama kaydı çıktı.

A.Ö. dün annesi G.A. ve annesinin halası N.G.Ö. ile Şişli Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği’ne getirildi. Anne G.A, çocuğunun görüntülerini Bursa’da izlediğini ve hemen İstanbul’a gelerek sorumluların yakalanması için Şişli Cumhuriyet Savcılığı’na başvurduğunu belirterek, "Cevahir Alışveriş Merkezi aleyhine 500 bin YTL’lik tazminat davası açacağım" dedi. A.Ö., Adli Şişli Adli Tabipliği’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Nüfus kağıdına göre 5 yaşında görülen A.Ö.’nün babası C.K.’ın çocuğuna kötü muamele ile hırsızlığa teşvikten Beyoğlu Adliyesi’nde yargılandığı ve gasp suçundan cezaevinde olduğu belirlendi. Beyoğlu Çocuk Mahkemesi’nin geçen temmuzda A.Ö.’nün Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı bir yuvaya yerleştirilmesine karar verdiği ortaya çıktı. Ancak kararın neden uygulanmadığı anlaşılamadı. Şişli Cumhuriyet Savcısı, Beyoğlu Çocuk Mahkemesi’nin geçen temmuzda verdiği A.Ö.’nün çocuk yurduna konulma kararının işleme konulmasını istedi.

DAYAKÇILAR TESLİM

A.Ö.’yü hırsızlık yaptığı Şüphesi ile dövdükleri iddia edilen A.I. ve Y.B. adlı güvenlik görevlileri polise teslim oldu. Alışveriş merkezi yetkilileri, iki güvenlikçinin işlerine son verdiklerini açıklamıştı.

Günün Önemli Haberleri