Sabahtan flaş transferler

Abone ol

Sabah gazetesi iki güçlü kalemi kadrosuna kattı. Tecrübeli yazar İnternethaber'e konuştu.. Kim mi onlar?

İNTERNETHABER

Sabah'ı satın alan Çalık grubu flaş transerlere imza attı. İki güçlü kalem Sabah'ta yazacak. Engin Ardıç'tan sonra Posta gazetesi yazarı Mehmet Barlas'ı alarak ikinci bombayı patlattılar. Barlas eski gazetesine başyazar olarak dönüyor.

EVET GEÇİYORUM

İşte internet sitelerinde Barlas hakkında çıkan bu iddiaları İnternethaber olarak netleştirmek istedik. Haberin muhatabını bizzat telefonla aradık. Transfer söylentilerini sorduk Barlas'a. Usta gazeteci "Evet doğrudur geçiyorum" dedi. Ardından ikinci soruyu sorduk: "Atv haberde yorum yapacak mısınız?" Barlas bu soruya da "Evet yapacağım" diye karşılık verdi.

ENGİN ARDIÇ BAŞLIYOR

Sabah'ın hamleleri bununla sınırlı değil. Yine usta kalem Engin Ardıç ta Sabah'ta yazacak.. Ardıç cumartesi günü Akşam'a veda yazısı yazacak. Pazartesi'nden itibaren yeni gazetesinde okurlara "merhaba" diyecek.

LİSTEDE ÜÇ YAZAR DAHA VAR?

Durun daha bitmedi. Eski günlerine dönmek amacındaki gazetenin listesinde üç yazar daha bulunuyor. Kim mi bunlar? Hürriyet'ten Cengiz Çandar, Bugün'den Toktamış Ateş ve Vatan'dan Haşmet Babaoğlu.. Çandar'ın teklife sıcak baktığı gelen haberler arasında..
Günün Önemli Haberleri