Ronaldinhonun intikam maçı

Abone ol

Yılın karşılaşmasıa az kaldı. Barcenola elendiği Chelsea'dan intikamını Ronaldinho ile alacak.

Şampiyonlar liginde yılın randevusu için geri sayım başlarken, Barcelona'nın yıldızı Ronaldinho Chelsea'ye yönelik ilginç açıklamalar yaptı. Chelsea'nin kendisine 41 milyon sterlinlik bir teklif yaptığını açıklayan Samuel Eto'o ise, Mourinho'ya teşekkür etti.

Devler Ligi'nde 'erken final' olarak nitelenen Barcelona-Chelsea karşılaşmasına Katalan ekibi, ’Geçen yılın intikamı alınacak!’ felsefesiyle hazırlanıyor.

Barcelona’nın yıldızı Ronaldinho’nun, "Geçen sene Londra’da mağlup olduktan sonra sahadan ayrılışımı unutamadık" şeklindeki açıklaması ise tüm İspanyol medyasında sürmanşet olarak kullanıldı. Katalonya’da yayımlanan gazeteler, "Barcelona’da tek yol Chelsea", "Elemeye elemeyle cevap" şeklinde başlıklar atarken, Barcelona’nın yenilgiyi unutamadığını ifade ettiler.

Brezilyalı yıldız Ronaldinho, Chelsea maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında, "Kendimi gayet motive olmuş hissediyorum, Chealse’nin bizi ikinci kez kupa dışına itmesine asla müsaade etmeyeceğim. İngilizler bizi sadece bir kez sahadan başı eğik yolladılar ve bunun bir daha tekrarı olmayacak" dedi.

Eto’o, Morinho’ya bir kez daha ’Hayır’ dedi

Barcelona'nın Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o, Chelsea’den ’rüya gibi’ bir teklif aldığını açıkladı. Eto’o, "Devler ligindeki rakibimiz Chelsea, transfer olmam için 41 milyon sterlin önerdi. Ancak benim transfer olmak gibi bir düşüncem yok. Takımımda mutluyum. Çarşamba akşamı Şampiyonlar Ligi’nde, rakibimiz olan Chelsea’nin hocası Mourinho’ya teşekkür ederim" açıklamasını yaptı.

Londra temsilcisi daha önce Barcelona’ya, Eto’o karşılığında 30 milyon sterlin ve Didier Drogba’yı önermişti.

İşte rüya gibi maçlar

Tüm maçların 21.45'te başlayacağı Şampiyonlar Ligi'nde program şöyle:

BUGÜN
Bayern Münih/Almanya - Milan/İtalya
Benfica/Portekiz - Liverpool/İngiltere
Real Madrid/İspanya - Arsenal/İngiltere
PSV Eindhoven/Hollanda - Lyon/Fransa

YARIN
Chelsea/İngiltere - Barcelona/İspanya
Glasgow Rangers/İskoçya - Villarreal/İspanya
Werder Bremen/Almanya - Juventus/İtalya
Ajax/Hollanda - Inter/İtalya

Günün Önemli Haberleri