Ronaldinho Henryyi bekliyor

Abone ol

Ronaldinho, Henry'nin takımlarına transfer olmasının 'mükemmel' bir iş olacağını söyledi.

İspanya La Liga devi Barcelona'da forma giyen Brezilyalı süper star Ronaldinho, Arsenal'in golcüsü Henry'nin takımlarına transfer olmasının 'mükemmel' bir iş olacağını söyledi.

İspanya'da Nike firmasının reklam çekimlerine katılan ve ürün tanıtımı yapan Barcelona'nın yıldız oyuncusu Ronaldinho, Thierry Henry ile ilgili sorulan bir soruya ilginç cevaplar verdi. Arsenal'in Fransız golcüsünün Barcelona'ya transferi hakkında sorulan bir soruya Ronaldinho, "Hiç şüphe yok ki Henry gibi kaliteli bir oyuncu ile oynamak 'harika' olur" diye cevapladı. Ronaldinho, transfer gerçekleşmesinin kendisini çok mutlu edeceğini ve taraftarlar üzerinde de büyük bir etkisi olacağını ifade ederek, "Eğer, Henry Barcelona'ya gelirse, mükemmel bir iş olur. Çünkü böyle kaliteli bir oyuncuya sahip olmak herkesi heyecanlandırır" diye konuştu.

Hakkında çıkan transfer söylentilerini sürekli yalanlayan ve kulübüyle olan sözleşmesini her fırsatta uzatacağını söyleyen Thierry Henry, ancak hala resmi sözleşmeye imza atmadı. İngiliz ve İspanyol basınında Barcelona'nın tecrübeli golcü ile görüşmelerini sürdürdüğü iddiaları devam eden Henry'nin Londra kulübü ile 2007 yılı sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

Günün Önemli Haberleri