Roberto Carlos heyecanlandırdı

Abone ol

İspanyol spor gazetesi Marca, Fenerbahçelileri umutlandıran bir habere imza attı.

İspanyol spor gazetesi Marca, Real Madrid'in, Roberto Carlos'u Fenerbahçe'ye vereceğini yazdı. Marca, bugün yer verdiği haberde, Fenerbahçe'nin Roberto Carlos için verdiği teklifin, Real Madrid tarafından geri çevrilemeyecek düzeyde olduğunu savunarak, Brezilyalı futbolcunun takımdan ayrılacağını ileri sürdü.

''Carlos'un transferi için her şey hazır'' ifadesini ön plana çıkaran gazete, 10 yıldır Real Madrid forması giyen başarılı futbolcunun bundan sonra Fenerbahçe için mücadele edeceğini savundu. Real Madrid Futbol Şube Müdürü Pedja Mijatovic'in, bugün teknik direktör Fabio Capello ile toplantı yapacağı ve bu toplantıda Carlos'un durumunun netleşeceği belirtildi. Haberde, Carlos'un geçen 10 yıl içinde takıma çok şey kattığı ifade edilerek, ''Çok basit bir şekilde, Brezilyalı futbolcunun takımdan ayrılma zamanı geldi. Artık Real Madrid ve Carlos yollarına ayrı ayrı devam edecekler'' denildi.

Fenerbahçe'nin, bu transfer için Real Madrid'e 5 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceği ve 3 sezonluk sözleşme imzalayacağı kaydedildi. Gazete, ''Carlos için çok zor bir karar, ancak futbol kariyerinin sona ermesine az kaldı. Fenerbahçe'nin sunduğu bu fırsatı değerlendirmek zorunda. Transferin gerçekleşmemesi için bir mucize gerek'' ifadelerini kullandı.

Bunun yanında Marca, bugün yapılacak toplantıda kulüpten ayrılacak futbolcuların isimlerinin netleşeceğini, Galatasaray'ın talip olduğu Danimarkalı Thomas Gravesen'in de bu isimler arasında yer alacağını ve 33 kişilik kadronun pazartesi günü kesin olarak 26'ya düşürüleceğini ileri sürdü.

Günün Önemli Haberleri